NRK Meny
Normal

Deila: – Bruker ikke noe energi på det

Celtic-manager Ronny Deila velger å ignorere ordkrigen mellom Åge Hareide og skotsk media.

Ronny Deila

FØLER PRESSET: Celtic-manager Ronny Deila.

Foto: Graham Stuart / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Deila lot seg ikke friste til å kommentere Åge Hareides bredside mot den skotske pressen og Malmö-spillernes «griseuttalelser» da han stilte til pressekonferanse mandag.

– Jeg bruker ikke noe energi på det. Det er dere i pressen som synes dette er morsomt og som skaper litt debatt. Det er bra.

Det første oppgjøret i Skottland mellom de to lagene endte 3-2 til Celtic. Celtic ledet 2-0 og 3-1 mot MFF hjemme, men Jo Inge Berget skjøt inn 2-3 på overtid.

Malmö fikk dermed et godt utgangspunkt foran tirsdagens returkamp.

– Har press på oss

Under mandagens pressekonferanse innrømmet Deila at han er under press før kampen. Kun seier vil være godt nok for supportere og klubbeiere i morgen, ifølge Celtic-eksperten Liam McLeod som jobber for BBC.

– Om vi går videre, vil det være den største kampen i min karriere. Men om tre uker vil det ikke lenger være den største kampen, da vil vi spille en ny stor kamp, sier Deila, som virket lei av å svare på spørsmålet.

– Det er deres (Malmös) fordel, men jeg er vant til det og hele laget vet vi har press på oss i hver kamp. Vi må vinne alt i Skottland og komme oss til mesterligaen. Det er slik det er i Celtic, fortalte Ronny Deila på spørsmål fra TV 2.

– Et godt hjemmelag

Den norske treneren understreket imidlertid at Celtic er sikre på seier over det svenske laget.

– Vi må bare følge kampplanen vår helt ut. Jeg vil gjerne si at det er 60-40 til oss som favoritter.

– Vi har forberedt oss lenge til denne kampen. Vi leder etter forrige kamp og vet at vi har gode muligheter til å gå videre. Vi viste hvilket lag som var det beste da vi møttes sist gang i Celtic Park, sier han.

– Men vi er fullstendig klar over at Malmö er et godt hjemmelag. Man blir straffet i Europa om man gjør små feil, og det skal vi unngå, understreker Celtic-treneren.

Åge Hareide møtte pressen etter kampen mellom Malmö og Celtic.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.