NRK Meny
Normal

Bale lider av kronisk ryggskade

Gareth Bale (24) har kun spilt én og halv kamp siden rekordovergangen til Real Madrid. Waliseren er nemlig skadet på to steder, og en av skadene vil han aldri bli kvitt.

Gareth Bale

Gareth Bale har kun vært på banen i to kamper for Real Madrid. Spanske medier spekulerer i at lynvingen lider av skiveutglidning i ryggen.

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno / Getty Images

Gareth Bale

Gareth Bale skal være oppgitt og lei seg over spanske mediers omtale av skaden hans.

Foto: David Ramos / Getty Images

Real Madrid avslørte søndag at de kjøpte en kronisk skadet verdensstjerne da de la 810 millioner kroner på bordet for Gareth Bale i sommer.

Ifølge klubben lider kantspilleren av en kronisk ryggskade - i tillegg til lyskeproblemet som har holdt ham borte fra fotballen i hele høst.

Avviser skiveutglidning

Flere spanske medier har spekulert i at Bale nå må opereres for å bli kvitt de uavbrutte smertene i ryggen. Marca satte av fire avissider til saken, der de omtalte skaden som en skiveutglidning i ryggen. Dette avviser imidlertid Real Madrid.

Avisen hevder også at ryggskaden var grunnen til at Bale måtte stå over London-OL for Storbritannia i 2012.

Hovedstadsklubben har formidlet at Bale skal være svært oppgitt over hvordan spanske medier herjer med skadehistorien hans, og overdriver alvorlighetsgraden.

– Det er på ingen måte noen skiveutglidning. Han har en liten kronisk skade i en ryggskive som på ingen måte påvirker ham i dagliglivet. Vi håper han er tilbake etter landslagsspausen, heter det i en uttalelse fra klubben.

Tilbake neste uke

Bale fikk en knallstart med scoring i sin aller første kamp. Men så sa det stopp. Totalt har Bale vært på banen i 132 minutter for Real Madrid.

Hans agent, Jonathan Barnett, hevder kritikerne vil bli satt på plass så snart Bale er skadefri.

– Noen bør være veldig stille. Han er tilbake på banen i neste uke - skadefri, sier Barnett til en spansk TV-kanal.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.