NRK Meny
Normal

– Alle kamper fra nå av blir cupfinaler

PRAHA/OSLO (NRK.no): – Vi kan fremdeles snu det for Cardiff, tror Mats Møller Dæhli. Lørdag spiller Ole Gunnar Solskjærs lag skjebnekamp mot bunnlaget Fulham.

Intervju med Mats Møller Dæhli. Reporter: Gunnar Grindstein.

Solskjær

Solskjær sliter i engelske Cardiff.

Foto: REBECCA NADEN / Reuters

Etter kun fire poeng på de første åtte kampene som Cardiff-manager begynner det nå virkelig å haste for Ole Gunnar Solskjær.

Kun Fulham har gjort det dårligere i Premier League siden nordmannen overtok managerstolen på Cardiff City Stadium.

Cardiff har ett fattig poeng mer enn lørdagens motstander i Premier League.

Bunnoppgjøret blir dermed en skjebnekamp for Solskjærs lag.

– Alle kamper fra nå av blir cupfinaler for Cardiff, sier Solskjærs ene norske forsterkning på laget, Mats Møller Dæhli til NRK.

– Viktig kamp

Spilleren er for tiden i Tsjekkia i forbindelse med landslagets privatlandskamp tirsdag, men tankene går fort til lørdagens kamp og nedrykkstruede Cardiff.

De tre neste kampene er nemlig hjemme mot Fulham, borte mot Everton og hjemme mot Liverpool. Uten tre poeng mot Fulham er nedrykket så godt som klart.

Mats Møller Dæhli nekter imidlertid å gi opp håpet.

– Vi har ikke fått de resultatene som vi har ønsket oss, men det eneste vi kan tenke på nå er å prøve å snu det og vinne neste kamp, sier Dæhli.

– Det er klart at det er en veldig viktig kamp, og det er viktig å få et godt resultat. Men vinner vi hjemme mot Fulham lørdag, så har vi alle sjanser. Da har vi heng på lagene, sier han til NRK.

– Stemningen er god

Magnus Wolff Eikrem gikk fra Heerenveen til Cardiff da Solskjær ble manager i klubben. Selv om klubben sliter i bunnen av tabellen, tror Eikrem fremdeles på fornyet kontrakt i Premier League.

– Jeg ser på sjansene til å berge plassen som gode. Stemningen er god, sier han til NRK.

– Vi er i en utfordrende posisjon, men vi har mange kamper igjen og kan ta nok poeng. Og vi har en viktig en på lørdag.

Fotballnyheter