Åtte spillere jeg gleder meg til å se i Premier League

BLOGG: Premier League flommer over av nysigneringer. Her er mine åtte favoritter – én uke før sesongen sparkes i gang.

PL-prospekter

SE OPP: Ander Herrera, Alexis Sánchez og Muhamed Bešić har alle potensiale til å bli Premier League-snakkiser i år.

Foto: NTBscanpix

8) Rémy Cabella, Newcastle

Mange mener Newcastle gjorde et varp da de hentet franske Remy Cabella fra Montpellier, en lynrask og driblesterk kantspiller. Nå som Hatem Ben Arfa har kranglet seg ut av førsteelleveren, ligger veien åpen for Cabella - som allerede har vist noe av hva han kan i sommerens oppkjøringskamper. Cabella dribler, flikker og løper. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Remy Cabella
Foto: PASCAL GUYOT / Afp

7) Muhamed Bešić, Everton

Fikk et slags gjennombrudd med Bosnia under fotball-VM, der han tok fullstendig luven av Argentina i åpningskampen. 21 år gamle Bešić er duellsterk, ballsikker og en ballvinner av høy, høy klasse. I tillegg har han offensive fibre. Som skapt for Premier League, altså.

Muhamed Besic
Foto: Jeff Roberson / Ap

6) Willy Caballero, Manchester City

Caballero stod glitrende for Malaga sist sesong, og at han ikke ble tatt ut til Argentinas VM-tropp forundret mange. Hadde blant annet flere fantomkamper mot Real Madrid. Oser rutine, trygg i feltet, og fortsatt reflekssterk til tross for sine 32 år. Vil by Joe Hart på tøff kamp om plassen i Citys mål denne sesongen.

Willy Caballero
Foto: Justin K. Aller / Afp

5) Cesc Fabregas, Chelsea

Den tidligere Arsenal-yndlingen er endelig tilbake i Premier League, denne gang i Chelsea. Har alltid hatt nese for mål og målgivende pasninger. Gjøre alle lag han spiller for bedre, og vil definitivt gjøre Chelsea vassere foran mål enn de var i fjor.

Cesc Fabregas
Foto: UNITED PHOTOS / Reuters

4) Didier Drogba, Chelsea

Alle med et hjerte for Chelsea ble nok glad da deres kjære Drogba varslet sin retur i sommer. Den 35 år gamle ivorianeren er nok langt over toppen, men selv på tampen av karrieren vil han kunne bidra med sin voldsomme fysikk og avslutteregenskaper. Spørsmålet er bare hvor mye han kommer til å få spille.

Didier Drogba
Foto: TOBIAS SCHWARZ / Afp

3) Alexis Sánchez, Arsenal

Er altfor god til å være stallfyll i Barcelona, og vil bli satset på i Arsenal. Viste litt av hva han kan i sommerens VM-sluttspill for Chile, og har potensiale til å bli en stor hit i Premier League. Lynrask, målfarlig og med enorm løpskapasitet. En glimrende kantspiller som også kan score mål (gjorde 19 seriemål for Barca i fjor).

Alexis Sanchez
Foto: Matt Dunham / Ap

2) Ander Herrera, Manchester United

Mye tyder på at United endelig har funnet en midtbanesjef i Ander Herrera. Den spanske terrieren har imponert stort i sesongoppkjøringen i USA. 24-åringen evner å styre kamper, og bidragene hans løfter hele laget. Kan vise seg å bli Uniteds viktigste spiller i sin aller første sesong.

Ander Herrera
Foto: FREDERIC J. BROWN / Afp

1) Diego Costa, Chelsea

Forventningene er skyhøye til den kraftige brasilianerspanjolen. Costa har fått oppgaven med å skyte Chelsea til seriegull – noe annet ville vært en nedtur. Jeg tror han innfrir. Monsteret fra Lagarto i Brasil, men med spansk pass, har alle forutsetninger for å lykkes.

Diego Costa
Foto: UNITED PHOTOS / Reuters

Andre spillere jeg gleder meg til å se:

  • Lazar Markovic, Liverpool
  • Thibaut Courtois, Chelsea
  • Emmanuel Rivière, Newcastle
  • Filipe Luis, Chelsea
  • Enner Valencia, West Ham

  • Jeg tar forbehold om at nye, spennende spillere kan bli hentet til Premier League frem til sommervinduet stenger. Men hvem gleder DU deg mest til å se? Skriv i kommentarfeltet under!

Fotballnyheter