NRK Meny
Normal

-Norge har en fantastisk entusiasme

Portugals landslagssjef Carlos Querioz tok selv turen til Norge for å spionere på Norge før høstens viktige EM-kvalifiseringskamp. Og han ble imponert av Drillos menn.

Video Carlos Querioz

-Laget var veldig godt organisert. Spillerne hadde fantastisk entusiasme og gode holdninger, sier Querioz til NRK, som forlot Ullevaal stadion like før kampslutt.

Kommer Norge til EM? Diskuter nederst i saken!

Kjente flere

Den tidligere assistenten til Alex Ferguson i Manchester United kjenner til flere av spillerne i det norske laget.

-John Arne Riise og Morten Gamst Pedersen er noen av spillerne jeg kjenner godt fra den engelske ligaen, så de overrasket meg ikke. Og Henning Hauger var god, jeg ble imponert over laget, det var veldig bra, skryter portugiseren.

Imponert av Huseklepp

Norge møter Island borte 3. september, og Portugal hjemme 8. septemer i høstens to viktige EM-kvalifiseringskamper. Også Island var representert da Norge senket et fortsatt skadeskutt Frankrike etter to mål av Erik Huseklepp.

-Norge spilte veldig bra defensivt, og hadde hurtige overganger. Det er jo det som kjennetegner lagene til Drillo. Huseklepp var også veldig offensiv og god i spillet i dag, sier Runar Kristinsson.

Les: Huseklepp i hovedrollen

Den tidligere Lillestrøm-spilleren har fått i oppdrag av det Islandske fotballforbundet å kartlegge Norge før slaget hjemme i Reykjavik.

Portugals landslagssjef frykter Norge før kampen på Ullevaal.

-Vi er nødt til å vere våkne. Konsentrasjon blir viktig for oss når vi skal spille her. Den spesielle rammen rundt kampen, og de lange innkastene er vi klar over. Samtidig vet de om våre styrker, så dette kommer til å bli veldig interessant, sier Carlos Querioz.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.