NRK Meny
Normal

- Zlatan angrep Van Bommel i spillertunnelen

Sverige fikk grundig juling av Nederland, men i pausen var det den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic som vant kapteinsduellen med Mark van Bommel.

Mark van Bommel og Zlatan Ibrahimovic

Etter flere tøffe dueller, som denne, ble det full krangel mellom Zlatan Ibrahimovic og Mark van Bommel (til venstre) i pausen i gårsdagens kamp.

Foto: JERRY LAMPEN / Reuters

De er kapteiner for hvert sitt landslag, og verken Zlatan Ibrahimovic eller Mark van Bommel er kjent for å skygge banen når det brygger opp til bråk.

Les: - Vi lærte Sverige en lekse

Da lagene gikk til pause, og Nederland hadde rundspilt «Söta Bror» i tre kvarter i gårsdagens EM-kvalikkamp, var det tydelig ondt blod mellom de to stjernene. Ibrahimovic sparket ballen mot Van Bommel, og det oppsto litt knuffing dem imellom før Joris Mathijsen skilte de to.

- Sparket - flere ganger

Men - det stoppet ifølge svenske fotbollskanalen.se ikke der.I spillertunnelen, der TV-kameraene ikke fanget opp det som skjedde, skal nemlig Zlatan ha blitt noen hakk mer fysisk overfor Van Bommel.

Han skal blant annet ha sparket nederlenderen i leggen flere ganger, ifølge flere kilder den svenske TV-kanalen har vært i kontakt med.

- Ikke perlevenner

Det nederlandske fotballforbundet bekrefter også dette, men presiserer at de ikke vil rapportere inn Ibrahimovic` angivelige oppførsel. Dette fordi de to skal ha skværet opp etter kampen.

- De er kanskje ikke verdens beste venner, men de er heller ikke uvenner, sier en kilde i det nederlandske fotballforbundet til fotbollskanalen.se.

Sveriges landslagssjef Lars Richt sier han ikke kjenner til den angivelige sparkingen fra Zlatans side.

- Jeg var ikke der, og kjenner ikke til det. Det mener jeg at jeg burde ha gjort, sier han.

PS! Nederland knuste Sverige 4-1 i kampen som ble spilt i Amsterdam.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.