NRK Meny
Normal

- Vi vinner Mesterligaen

- Har vi like flaks i resten av kampene  så vinner vi Mesterligaen, sier Roar Strand.

RBKs Roar Strand på Stamford Bridge i London
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Rosenborg-veteranen innrømmer at det var flaks at de tok med seg ett poeng fra oppgjøret mot Chelsea på Stamford Bridge tirsdag kveld. Hans ærlige mening er at laget hans må slite for å komme seg videre fra gruppespillet.

- Det blir vanskelig for å vær helt ærlig. Det er fem vanskelig kamper igjen. Skal vi gå videre må vi ha flaks. Det hadde vi mot Chelsea, så alt kan skje, sa en nøktern Roar Strand.

Men med den flaksen dere hadde mot Chelsea går dere videre ?

- Da vinner vi da, gliste Strand.

Skulle satset penger

Det var bare smil å se på Rosenborg spillere og ledere etter kampen. Den som kanskje var mest fornøyd og lettet var trener Knut Tørum, som flere medier har meldt at var ferdig i trønderklubben.

- Det var en her i går som sa at det var 25 i odds for seier til oss, så vi lurte på om vi skulle sette noen kroner på det. Vi hadde tapt de, men vi vant et poeng og vi vant selvtillit. Og jeg tror at vi kan fortsette å gjøre det på bortebane i Europa, sa en strålende fornøyd Knut Tørum til NRK.

- Vi hadde flaks ved en del anledninger. Jeg synes at vi var gode i 70 minutter, så var det power play de siste 20 minuttene. Vi hadde god innsats, men vi hadde også hellet på vår side, sa Tørum videre.

En som ikke var så fornøyd var treneren på den andre siden av banen. Han nærmest latterliggjorde sine egne spilleres manglende evne til å score på sjansene de fikk.

- Jeg er svært skuffet. Når man ser på fakta fra kampen er ikke det så rart. 20 sjanser og ett mål. Vi måtte sikkert hatt 40 sjanser hvis vi skulle fått to mål og 60 sjanser hvis vi skulle fått tre mål, sa en skuffet Chelsea Mourinho etter kampen.

Lurte Terry

Dagens mann i Rosenborg-leieren var likevel finske Mika Koppinen. Han satte inn ledermålet til RBK etter 24 minutter.

- Sappara skulle slå det første frisparket mot første stolpe og jeg skulle egentlig gå på bakerste, men jeg så at Terry som markerte meg, så bevegelsen og da startet jeg mot første, sa målscorer Mika Koppinen.

Rosenborg fikk også ros av Chelsea-spiller Ashley Cole.

- De må få ros for at de forsvarte seg bra og stilte seg i veien for skudd, men vi er skuffet over at vi ikke tok de sjansene vi fikk. Vi skulle ha vunnet, sa Cole.

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.