NRK Meny
Normal

- Vi tror på Martin

Til tross for Vålerengas sjuende strake serietap stiller klubbledelsen seg bak trener Martin Andresen.

Video nsps_upload_2009_8_24_11_41_11_2944.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

- Vi tror løsningen ligger hos de vi har i klubben, og så lenge vi tror på det, blir det sånn, sier sportsdirektør i Vålerenga, Truls Håkonsen.

Sportssjefen er nemlig av den oppfatning at det å erstatte mange i trenerapparatet, idet to måneder gjenstår av sesongen, ikke nødvendigvis gjør ting bedre.

- Det finnes mange lettvinne løsninger i en slik situasjon, så er spørsmålet om man tror det blir noe bedre av det.

Tror han er rett mann

3-2-nederlaget mot Stabæk gjør at Vålerenga står bokført med sin nest værste tapsrekke i klubbens historie. Det til tross får altså Andresens Vålerenga-prosjekt rulle videre, og treneren selv tror han er rett mann til å snu den stygge trenden.

- Det er ikke jeg som skal vurdere min stilling, men klubbledelsen. Vi jobber hver dag med det vi synes er best, for å komme oss ut av dette, sier Andresen.

Skivebom på målsetningen

Da Martin Andresen fikk jobben som spillende manager ble det sagt at Vålerenga skulle være best i Norge i 2010, i tillegg til ledende i Norden og unike i Europa i 2013.
48 seriekamper har gått siden ansettelsen, og nå kjemper Vålerenga for å unngå nedrykk.

- Det er jo det som står i første rekke nå - å få de poengene som gjør at man står på trygg grunn, sier Andresen, som åpenbart har måttet endre på målsetningen siden ansettelsen.

Fotballnyheter