NRK Meny
Normal

- Vi tror på Martin

Til tross for Vålerengas sjuende strake serietap stiller klubbledelsen seg bak trener Martin Andresen.

Video nsps_upload_2009_8_24_11_41_11_2944.jpg

- Vi tror løsningen ligger hos de vi har i klubben, og så lenge vi tror på det, blir det sånn, sier sportsdirektør i Vålerenga, Truls Håkonsen.

Sportssjefen er nemlig av den oppfatning at det å erstatte mange i trenerapparatet, idet to måneder gjenstår av sesongen, ikke nødvendigvis gjør ting bedre.

- Det finnes mange lettvinne løsninger i en slik situasjon, så er spørsmålet om man tror det blir noe bedre av det.

Tror han er rett mann

3-2-nederlaget mot Stabæk gjør at Vålerenga står bokført med sin nest værste tapsrekke i klubbens historie. Det til tross får altså Andresens Vålerenga-prosjekt rulle videre, og treneren selv tror han er rett mann til å snu den stygge trenden.

- Det er ikke jeg som skal vurdere min stilling, men klubbledelsen. Vi jobber hver dag med det vi synes er best, for å komme oss ut av dette, sier Andresen.

Skivebom på målsetningen

Da Martin Andresen fikk jobben som spillende manager ble det sagt at Vålerenga skulle være best i Norge i 2010, i tillegg til ledende i Norden og unike i Europa i 2013.
48 seriekamper har gått siden ansettelsen, og nå kjemper Vålerenga for å unngå nedrykk.

- Det er jo det som står i første rekke nå - å få de poengene som gjør at man står på trygg grunn, sier Andresen, som åpenbart har måttet endre på målsetningen siden ansettelsen.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.