NRK Meny
Normal

- Vi kan rykke ned

Lillestrøm kan rykke ned og det må klubben innse mener Arild Sundgot.

Arild Sundgot
Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

- Vi er ikke for gode til å rykke ned og det må vi innse fortest mulig. Vi må jobbe hardt for å ta poeng, sier Arild Sundgot.

Les: Tabellen i eliteserien

Med seier både til Strømsgodset og Bodø/Glimt i går er det ikke hyggelig å se på tabellen for noen med hjertet i Lillestrøm. Nå ligger laget på 14. plass og nå er det bare målforskjellen som skiller Lillestrøm fra Bodæ/Glimt som ligger under streken.

Les: LSK kom tilbake

Arild Sundgot scoret kampens siste mål mot Tromsø i går og reddet dermed ett poeng. Han har følgende beskjed til supporterne.

- Det blir knalltøft. Det er ingen tvil om det. Både Bodø/Glimt og Strømsgodset kommer til å ta mange poeng fremover og det må vi også gjøre. Det blir en tøff kamp, men vi er klar for å ta den, sier han.

Trener Henning Berg var ikke fornøyd med uavgjort i går, men tenker ikke mye på lagene som ligger rundt Lillestrøm på tabellen.

- Vi ser på hva vi kan prestere bedre. Hva som er bra som er bra i spillet vårt og hva vi kan gjøre bedre. Vi ser ikke så mye opp eller ned, men på hva vi kan holder på med, sier han.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.