- Vi kan rykke ned

Lillestrøm kan rykke ned og det må klubben innse mener Arild Sundgot.

Arild Sundgot
Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

- Vi er ikke for gode til å rykke ned og det må vi innse fortest mulig. Vi må jobbe hardt for å ta poeng, sier Arild Sundgot.

Les: Tabellen i eliteserien

Med seier både til Strømsgodset og Bodø/Glimt i går er det ikke hyggelig å se på tabellen for noen med hjertet i Lillestrøm. Nå ligger laget på 14. plass og nå er det bare målforskjellen som skiller Lillestrøm fra Bodæ/Glimt som ligger under streken.

Les: LSK kom tilbake

Arild Sundgot scoret kampens siste mål mot Tromsø i går og reddet dermed ett poeng. Han har følgende beskjed til supporterne.

- Det blir knalltøft. Det er ingen tvil om det. Både Bodø/Glimt og Strømsgodset kommer til å ta mange poeng fremover og det må vi også gjøre. Det blir en tøff kamp, men vi er klar for å ta den, sier han.

Trener Henning Berg var ikke fornøyd med uavgjort i går, men tenker ikke mye på lagene som ligger rundt Lillestrøm på tabellen.

- Vi ser på hva vi kan prestere bedre. Hva som er bra som er bra i spillet vårt og hva vi kan gjøre bedre. Vi ser ikke så mye opp eller ned, men på hva vi kan holder på med, sier han.

Fotballnyheter