- United kommer ikke for å vinne

Jose Mourinho gjør så godt han kan for å psyke ut Manchester United før kveldens kamp i Champions League.

Josè Mourinho
Foto: DAMIEN MEYER / AFP

Mourinho, som var Sir Alex Fergusons argeste rival da han var manager i Chelsea, har tro på seier når Inter tar imot de regjerende europamesterne på San Siro tirsdag kveld.

- Jeg tror ikke de kommer hit for å spille "øye mot øye", for å vinne kampen, sa Mourinho på en pressekonferanse tirsdag.

Kveldens kamp blir det 13. møtet mellom managergigantene. Ferguson har bare vunnet to av disse, ett av dem på straffer.

RESULTATSERVICE: Mesterligaen

- Jeg har fulgt nøye med på hver eneste kamp i Champions League, og Manchester United har forandret seg. De kommer til å møte denne kampen med en annen tilnærming enn normalt, sier Mourinho.

- Jeg vet at Sir Alex ikke liker ordet, og et lag som Manchester United liker ikke ordet, så jeg sier ikke at de er redde for oss. Men de respekterer oss. De vet at de kan tape, konkluderer «The Special One».

- Skal prøve å vinne

Sir Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson bryr seg ikke om statistikk.

Foto: ANDREW YATES / AFP

Sir Alex Ferguson skjelver ikke i buksene av Mourinhos uttalelser. På sin egen pressekonferanse vedgikk han at United kom til å endre på formasjonen, men understreket at de var i Italia for å vinne.

- Jeg er sikker på at Jose har sett nok av oss til å vite at vi kommer til å prøve å vinne kampen. Det kommer ikke til å endre seg, sier Ferguson.

Han bekymrer seg heller ikke over statistikken han har mot Jose Mourinho, ettersom fem av kampene dem imellom har endt uavgjort.

- Jeg bryr meg ikke om statistikken. Det er ikke 11 tap, er det vel? Da ville jeg vært bekymret, sier Ferguson, og kommer med et siste stikk til Inter:

- Vi har bare vunnet Champions League tre ganger, og man kan se hvor mange ganger AC Milan har vunnet den. (7 ganger, journ. anm.) Inter? Bare to ganger.

Sliter med skader

John O'Shea

John O'Shea.

Foto: ANDREW YATES / AFP

Manchester United sliter for øvrig med skader blant forsvarsspillerne, og ankom Milano uten Nemanja Vidic, Gary Neville, Wes Brown og Rafael. Johnny Evans og John O'Shea er med i troppen, men er begge usikre.

- Vi har noen store problemer, og hvis hverken O'Shea eller Evans blir klare, er det på tide å få panikk, sier Ferguson.

John O'Shea trente med resten av laget mandag kveld, mens Evans holdt seg på sidelinja.

Inter må klare seg uten forsvarsspilleren Walter Samuel, men kan ellers stille med sitt sterkeste mannskap.

Les også: United-stjerne rundstjålet
Les også: - United skal få lide
Les også: - Enkeltprestasjoner vil avgjøre

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Fotball

Oppsummert

  • Fra 22.45 Landslagssjef Lars Lagerbäck og en utvalgt spiller møter pressen etter kampen.