NRK Meny
Normal

- Truet med å knivstikke lagkamerat

Morten Gamst Pedersens nye lagkamerat El-Hadji Diouf ble solgt ett døgn etter at han skal ha havnet i et voldsomt slagsmål med en lagkamerat.

El-Hadji Diouf
Foto: SCOTT HEPPELL / AP

Episoden fant sted etter Sunderlands 1-0-seier over Fulham tirsdag, skriver tabloidavisen The Sun.

Sunderland-spissen El-Hadji Diouf og lagkameraten Anton Ferdinand skal ha røket i tottene på hverandre under middagen etter kampen, og ifølge vitner skrek Diouf at han skulle stikke Ferdinand med kniv.

- Det var verre enn noe annet jeg har sett, og da de ble dratt fra hverandre ropte El-Hadji at han skulle stikke Anton med kniv, sier en uidentifisert Sunderland-spiller til avisen.

Anton og Rio Ferdinand

Anton Ferdinand og broren Rio.

Foto: RUSSELL CHEYNE / REUTERS

Kranglet på kamp og trening

De to skal ha begynt å krangle allerede under kampen der de beskyldte hverandre for dårlig innsats, og krangelen fortsatte på treningen dagen etterpå.

24 timer senere ble Diouf solgt til Blackburn for drøyt 20 millioner kroner.

- Krangelen eskalerte fort og ble veldig voldelig. Først tenkte vi at det var best å la dem få det ut av systemet, men vi fryktet at Anton kunne bli alvorlig skadet, sier en annen Sunderland-kilde.

Han legger til at ingen ble overrasket da manager Ricky Sbragia solgte senegaleseren til Blackburn.

- Kan være lunefull

Sam Allardyce

Sam Allardyce har tro på Diouf.

Foto: Paul Thomas / AP

Blackburn-manager Sam Allardyce hadde Diouf i stallen i tre år da han var sjef i Bolton, og insisterer på at Diouf er en god spiller.

- Han kan være litt lunefull, men forhåpentligvis klarer jeg å kontrollere ham slik jeg gjorde i Bolton, sier Allardyce.

Diouf ble hentet til Sunderland av daværende manager Roy Keane i sommer, og spilte også for Liverpool i tre år før han havnet i Bolton.

Senegaleseren har vært en kontroversiell spiller, og har tidligere blitt bøtelagt for å spytte på en motspiller og en supporter .

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.