Normal

- Sløser bort to poeng

Vidar Riseth ble kåret til banens beste mot Tromsø, men han etterlyser hjelp fra midtbanen.

Vidar Riseth i kamp mot Tromsøs Munoz.
Foto: Holm, Morten / SCANPIX

Vidar Riseth ble kåret til banens beste av kanarifansen i sin debut for Lillestrøm mot Tromsø. Han følte likevel at det var en dårlig trøst når det ikke ble seier.

- Jeg føler at vi sløser bort to poeng i dag. Vi leder 1-0 og jeg føler vi har kontroll, men så er det situasjonen der de får det målet at jeg føler det er litt dårlig jobbing tilbake.

Tar for store sjangser

Riseth mener at det var på midtbanen laget hadde de største problemene mot et Tromsø som skapte dobbelt så mange muligheter som Lillestrøm søndag.

- Jeg synes vi tar litt for store sjanser noen ganger, og at vi skal gjøre det aller fineste i stedet for å slå en enkel pasning med en gang. Det må vi bli litt bedre på, sa Riseth.

Tom Nordlie

Tom Nordlie.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Tom Nordlie var misfornøyd med kampen i går og mener at en seier ikke ville vært helt fortjent. Han vil likevel ikke gi midtbanen hele skylden for at det gikk som det gikk. Forsvarsrekka hadde spilt sammen i ti minutter før sesongpremieren, men han gir Riseth litt rett i at Lillestøm slet på midtbanen.

- Midtbanen har ett dilemma. Det er lett å skylde på det. Når vi slå baller upresist mens midtbanen er på vei fram sammen med angriperne og vi får kontringer imot, så er det ustruktur i midtbanen. Men han har rett i en ting, og det var at indreløperne til tider lå for høyt i første omgang og kom på linje med tre spisser. Og når vi mister ballen da har vi dårlig balanse i laget, sa Nordlie til NRK.

Fotballnyheter