NRK Meny
Normal

- Skal ikke akkurat ta på meg et skjerf i feil rødfarge

Formannen i Manchester Uniteds norske supporterklubb, Ole Petter Pedersen, håper naturligvis på Liverpool-seier mot Chelsea på søndag, men synes likevel det er vanskelig å heie på erkerivalen.

Manchester United-supportere

Manchester United-supportere vil juble for Liverpool-mål

Foto: JON SUPER / AP

Det går mot en utrolig spennende søndag i toppen av Premier League. Først møtes Liverpool og Chelsea. Etterpå spiller Sunderland mot Manchester United.

Kun ett poeng skiller Chelsea og Manchester United på toppen av tabellen to runder før slutt.

- Det ville smake utrolig godt hvis United hadde vunnet gullet etter hjelp fra Liverpool, sier supporterformann i United, Ole Petter Pedersen.

Han har stor tro på United-seier mot Sunderland, men tviler på om laget hans får den nødvendige hjelpen fra Liverpool tidligere på dagen.

- Kampen mot Atletico Madrid i går kveld sitter nok hardt i. Dessuten er jeg usikker på om Liverpool er tente nok før oppgjøret mot Chelsea, sier Pedersen.

Vanskelig for Liverpool

For Liverpool er også situasjonen vanskelig søndag. Klubben er nødt til å slå Chelsea for å kjempe om mesterliga-spill neste år, samtidig vil seier kunne hjelpe erkerivel United til en ny serietittel.

Det vil i tilfelle bli Uniteds 19., og dermed passerer de nettopp Liverpool som nå har 18.

- Det beste for oss er helt klart at vi slår Chelsea, men at Chelsea vinner serien til slutt, sier Liverpools norske supporterformann, Pål Christian Møller. Han er skuffet over sitt eget lags sesong, men mye værre vil det bli om United vinner serien - igjen.

- Lov å heie på Liverpool!

- I denne situasjonen er det lov å heie på Liverpool for United-supportere. Men det hører til unntakene, og det er ikke ofte. Egentlig kan vi håpe at Chelsea vinner til helgen, men at de snubler i de to siste kampene og at United vinner.

Det sier Lillestrøm-trener og tidligere United-spiller Henning Berg til NRK.

- Chelsea har det beste laget, de beste spissene og den beste troppen. United har vist den beste mentaliteten til nå, og vist den beste evnen til å vinne tette og jevne kamper og til å avgjøre når det virkelig gjelder. Så får vi se hva som betyr mest de siste kampene, sier han.

Heia Liverpool? Eller heia Chelsea? Si hva du mener.

Fotballnyheter