NRK Meny
Normal

– Nani slo til yngre lagkamerat på trening

Nanis dager på Old Trafford kan være talte etter at portugiseren skal ha slått til en reservelagsspiller på treningsfeltet denne uken, melder en britisk tabloidavis.

Nani og Petrucci

Nani skal ha havnet i bråk med sin yngre lagkamerat Davide Petrucci (innfelt) på treningsfeltet i Manchester sist uke. Det skal ha opprørt Sir Alex kraftig.

Foto: NTB Scanpix

I kveld kommer Tottenham på besøk til Old Trafford, og Nani blir neppe å finne i startoppstillingen skal vi tro sist ukes hendelser.

Følg kveldens kamp: Manchester United - Tottenham fra kl 18.30

Barket sammen på trening

Ferguson og Nani

Sir Alex Ferguson skal ha blitt rasende da han fikk høre om garderobebråket, skriver Daily Mail.

Foto: IAN KINGTON / AFP

Nani og reservelagsspilleren Davide Petrucci skal ha havnet i håndgemeng etter en duell på treningsfeltet i Carrington tidlig denne uka, før de ble adskilt av lagkameratene.

Men senere, inne på et vektrom, skal de to ha gått i tottene på hverandre igjen. Det skal ha endt med at Nani rettet et slag mot ansiktet til 20-åringen.

Garderobebråket skal ha gjort Ferguson rasende, og ifølge Daily Mail vurderer United-treneren å straffe sin portugisiske lynving.

Episoden er ennå ikke bekreftet av noen i United-leiren.

Ute i kulden

Nanis oppførsel heller ytterligere vann på ryktemølla om at portugiseren er ferdig i den helrøde drakten.

I hele sommer florerte ryktene om en mulig overgang til russiske Zenit St. Petersburg, som skal ha budt opp mot 25 millioner pund (230 millioner kroner) for lynvingen.

Avtalen skal imidlertid ha strandet på grunn av Nanis hårreisende lønnskrav.

Nani har heller ikke overbevist på banen så langt i årets sesong. I serieåpningen mot Everton pådro han seg gult kort allerede etter to minutters spill, og forrige uke brente han et straffespark mot Galatasary i mesterligaens gruppespill.

Forrige helg ble Nani byttet ut til pause i kampen mot Liverpool.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Fotballnyheter