- Nå blir Danmark-kampen avgjørende

Landslagssjef Egil Olsen mener Norge er i "pole position" og tror kampen mot Danmark til våren kan bli helt avgjørende for Norges EM-sjanser.

Video Drillo er veldig fornøyd med første del av kvaliken

- Danmark-kampen blir avgjørende tror Drillo

- At det blir fotballfest på Ullevaal, har lenge vært klart. Nå er det også klart at kampen blir veldig viktig, kanskje helt avgjørende, sier Drillo til NRK.

Norge spilte ikke kvalifiseringskamp tirsdag, men de andre lagene i gruppa gjorde det. Portugal slo Island 3-1, , Danmark slo Kypros 2-0.

- Vi fikk ingen hjelp der, men det hadde jeg heller ikke ventet. Så våre sjanser er som de var før disse kampene, sier Drillo.

Fortsatt fordel Norge

Det vil si at det fortsatt er fordel Norge.

- Det er vi som fører gruppa, og mulighetene er gode, men det er fem kamper igjen. Hadde noen fortalt meg på forhånd at vi skulle stå med ni poeng på tre kamper, hadde jeg jublet hemningsløst. Jeg er veldig fornøyd med ståa i EM-kvaliken nå, sier han.

Om treningskampen mot Kroatia tirsdag sier han at han er rimelig fornøyd. Han skiftet ut åtte spillere fra laget som slo Kypros 2-1 fredag.

- De var gode på dødball

- Jeg var redd det kunne gått helt galt, men det gjorde det ikke. Ingen dumma seg ut. Jeg syntes spillerne løste det ganske bra, sier Drillo, til tross for at Kroatia var best i det meste og vant 2-1.

- Det som skuffer meg, er at vi gav dem såpass mange sjanser på dødball. De skapte 4-5 store sjanser på dødball, og i tillegg gir vi dem en stor en med en tversoverpasning. Men i etablert spill skapte de ikke stort, der hadde vi bra kontroll, sier Drillo.

Norges neste EM-kvalifiseringkamp er mot Danmark på Ullevaal 26. mars.

Norges kamper:

  • 3.9.2010: Island - Norge 1-2
  • 7.9.2010: Norge - Portugal 1-0
  • 8.10.2010: Kypros - Norge 1-2
  • 26.3.2011: Norge - Danmark
  • 4.6.2011: Portugal - Norge
  • 2.9.2011: Norge - Island
  • 6.9.2011: Danmark - Norge
  • 11.10.2011: Norge - Kypros

Fotballnyheter