NRK Meny
Normal

- Morten kommer tilbake

Morten Gamst Pedersen har hatt en skuffende sesong, men manager Mark Huges er positiv etter treningsleiren i Orlando.

Gamst Pedersen og Blackburn brøt seiersrekken til City
Foto: JON SUPER / AP

Morten Gamst Pedersen har havnet i skyggen av David Bentley i Blackburn denne sesongen, men manager Mark Hughes er sikkert på at nordmannen kommer tilbake i storform.

Se også: Resultatservice: Dagens kamper i Premier League

I skyggen av Bentley

Gamsten har bare scoret to ganger for Blackburn i år, og har formmessig ikke vært like god som i fjor da han fikk mye skryt for sitt gode spill. Samtidig må en ikke glemme at Vadsø-gutten tar mer ansvar defensivt enn tidligere.

 Se også: Toppscorer-listen i Premier League

Blackburn har denne sesongen flyttet mer spill over mot høyresiden der David Bentley har imponert så mye at han har spilt seg inn på det engelske A-landslaget.

- Morten har hatt en periode der han har vært skuffet over egen

Mark Hughes vil ikke selge Morten Gamst Pedersen

Mark Hughes har fremdeles tro på Pedersen.

Foto: Scanpix/AP

form, men det kan skje med alle spillere. Kanskje er det Bentleys framgang som har gjort at vårt spill har flyttet seg noe fra venstre til høyre side, og det har fått konsekvenser for Mortens spill. Men jeg har sett nok av ham på trening og i kamp til at jeg vet at han gjør alt for å være betydningsfull, sier Blackburn-manager Mark Hughes.

Gamst og Blackburn har den siste uken vært i Orlando, Florida på treningsleir. Rapportene derfor forteller om en innsatsvillig og sprudlende Gamst. Kanskje slår han tilbake allerede mot nedrykkstruede Bolton søndag.

- Slik jeg kjenner Morten fra tidligere så vet jeg at han er en type som kan spille seg tilbake i toppform. Han gjorde det ifjor da han hadde en liten nedtur i en kort periode. Han kan slå tilbake igjen, og har mange kvaliteter selv om han ikke har fåttvist det fram i så stor grad den siste tiden, sier Hughes.

- Gode spillere som Morten kommer alltid tilbake, fortsetter waliseren.

Fotballnyheter