NRK Meny
Normal

- Lillestrøm vinner

NRKs fotballekspert Karl-Petter Løken tror at Lillestrøm vinner årets Tippeliga.

Lillestrøm-spillerne jubler etter mål mot Vålerenga i en treningskamp
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Løken har gått gjennom spillerstallene og sett på resultatene fra treningskaper og mener at laget fra Romerike vil være på toppen av tabellen ved slutten av sesongen.

Løkens tabelltips 2007

  • Viking kommer til å ta sjuendeplassen. De har hentet inn Uwe Rösler inn som den tredje treneren på to sesonger. Og at kaptein Allan Gaarder er ute i sesongåpningen vil bety litt.
  • Kristofer Hæstad og Marius Johnsen kommer hjem til Start etter korte utenlandsopphold. Det vil styrke laget og de ender på sjetteplass.
  • Stabæk er veldig avhengige av at Veigar Pall Gunnarsson og Daniel Nannskog leverer like bra som de gjorde i fjor. De ender på femteplass. Løken tror at det bare er fire lag som er i stand til å kjempen om medaljer i årets Tippeliga.
  • På fjerdeplass kommer Brann. De har et veldig sterkt mannskap og vil helt sikkert bite ifra seg.
  • For norsk fotball sin del håper jeg på at Vålerenga gjør det bra. Jeg tror at de blir nummer tre og håper at de slipper til ungguttene.
  • Litt overraskende kanskje, men jeg tror at Rosenborg ender på andreplsss. De har et jevnt besatt mannskap med en veldig sterk midtbane med Sappara, Tettey, Strand og Skjebred. Jeg er litt spent på nyervervelsene fra Elfenbenskysten.
  • Jeg tror faktisk at Lillestrøm vinner. Trener Tom Nordlie er tilbake der han startet og dety tror jeg betyr mye. De har mye entusiasme på hjemmebane. Spørsmålet er om de klarer å erstatte Robert Koren og Michael Mifsud, men de har i alle fall hentet inn en klassespiller i Simen Brenne fra Fredrikstad. 

 

Plassene 8.-14. blir presentert i morgen.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.