Rekdal: - Har nok noen prosent fett for mye på kroppen

Anders Lindegaard er sendt på slankekur av Manchester United. - Kanskje det ble noen Carlsberg for mye, sier hans tidligere trener, Kjetil Rekdal.

Anders Lindegaard

Overvektig? Anders Lindegaard må på slankekur.

Foto: Tim Hales / Ap

Kjetil Rekdal

Kjetil Rekdal: - Kanskje det ble noen Carlsberg for mye?

Foto: Bendiksby, Terje / Scanpix

- Kosthold er ekstremt viktig. Jo høyere nivå, jo mer fokus blir det på slike ting. Han er nok ikke feit, men han har nok kanskje noen prosent fett for mye på kroppen, sier Kjetil Rekdal til NRK.

Les også:

Ikke spise etter klokka åtte

Den tidligere Aalesund-keeperen har nemlig fått grei beskjed i Manchester-klubben: Du må slanke deg.

- Det første som skjedde etter jeg kom, var at jeg ble satt på slankekur. De sa simpelthen at jeg var for feit, sier United-keeperen til danske Tipsbladet.

Alex Ferguson

Ferguson lar ikke Lindegaard spise etter kl åtte om kvelden.

Foto: JON SUPER / Ap

Lindegaard, som neppe er det man vil tenke på som overvektig, har nå fått beskjed om å ikke spise mat etter klokka åtte om kvelden.

Han får kun spise proteiner, karbohydrater eller grønnsaker.

For mye god mat?

Kjetil Rekdal, som trente Lindegaard i AaFK, tror kanskje dansken ble vel ivrig i feiringen av kontrakten med Manchester United.

- Det er vanskelig å si hva han gjorde etter at han dro herfra på ferie, men det må kanskje ha blitt noen Carlsberg og god mat i feiringen av proffkarrieren, ler Rekdal.

Lindegaard skrev under en tre og et halvtårskontrakt med klubben etter å ha imponert med glimrende keeperspill for AaFK i eliteserien.

Lørdag debuterte keepertalentet for førstelaget til Manchester United på Old Trafford da laget gikk videre i FA-cupen etter 1-0 over Crawley Town.

Fotballnyheter