- Ikke gull til LSK

To måneder før seriestart mener den nye Lillestrøm-treneren Tom Nordlie at klubben hans ikke er noen gullfavoritt.

Tom Nordlie, Lillestrøm
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Tom Nordlie ble hentet til Lillestrøm etter at ledelsen i klubben ikke var fornøyd med en fjerdeplass i fjorårets sesong. Nå ønsker den nye treneren å skru ned forventingene og setter favorttstempelet andre steder.

- Det ligger nok i de store byene, og så vil det være noen outsidere sikkert som Start og kanskje Lillestrøm, sier Nordlie til NRKSport.

Romeriksklubben har mistet flere sentrale spillere og Nordlie mener spesielt at tapet av Robert Koren og Michael Mifsud vil merkes godt på Åråsen.

- Vi har mistet to mann som scoret 21 mål og hadde 10 målgivende pasninger. Jeg synes også at forventningene er høye i forhold til at vi også skal bytte spillestil ganske totalt, sier han videre.

I går så han Lillestrøm tape 1-0 mot Brann på La Manga, og Nordlie innrømmer nå at det har tatt lengre tid å innføre sin spillestil enn han hadde trodd.

- Det har tatt lengre tid enn jeg følt at det gjorde i Viking og Start, men det har nok noe med at stilen var ganske radikalt annerledes fra før, sier Nordlie.

 

 

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp