NRK Meny
Normal

- Har ikke noe med Berg å gjøre

LSK-manager Jan Åge Fjørtoft avviser at det er en sammenheng mellom hans avgang og det at Henning Berg blir ny trener i Lillestrøm.

Jan Åge Fjørtoft
Foto: Schrøder, Tor Erik / SCANPIX

Samtidig som det i dag ble kjent at Henning Berg blir hentet fra Lyn for å bli LSK-trener, annonserte Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft at han slutter i jobben 1. desember etter fire og et halvt år i klubben.

Les: Henning Berg ny LSK-trener

- Begynne med blanke ark

Han nekter imidlertid for at hans avgang og ansettelsen av Berg har noen sammenheng.

- I Henning Berg har vi fått en av Norges mest talentfulle trenere, så det kan sikkert være greit for han også å begynne med blanke ark, sier Fjørtoft.

- Jan Åge og klubben ikke enige

Også styreformann i Lillestrøm, Per Mathisen, sier at det at Fjørtoft ikke forlenger sin kontrakt med LSK, er en separat sak.

- Det er en helt egen sak der Jan Åge og klubben ikke er helt enige om organiseringen av eliteseriefotballen videre, forklarer styreforrmann i Lillestrøm, Per Mathisen, Fjørtofts avgang.

Tidligere i dag ble det sendt ut en pressemelding angående Fjørtofts avgang, der det het at "årsaken til dette er at partene har ulike syn på strategiske spørsmål vedrørende LSKs organisering, og det er derfor naturlig at den sportslige lederen går av".

Fotballnyheter