- Det er klart jeg blir irritert

Magne Hoseth er provosert over fotballekspertene som mener han må bevise mer for å være med i landslagstroppen.

Magne Hoseth
Foto: Hans Thomas Eikrem / NRK


Magne Hoseth ble kalt inn til landslagstroppen mot Skottland etter at Molde nedsablet Start 8-1 på hjemmebane. De øvrige plassene var allerede fylt, men det var en plass ledig og den gikk til Hoseth.

Les også: Hoseth i troppen mot Skottland

Provosert

Davy Wathne og Nils Johan Semb mente imidlertid at Hoseth måtte bevise mer for å få sjansen på landslaget.

Det provoserer Moldes elegante midtbanespiller.

- Det er klart jeg blir litt irritert når jeg hører på Davy Wathne og Nils Johan Semb som sier at jeg har spilt bra i to kamper. Da må de begynne å se på kampene vi har spilt. Når såkalte eksperter sier sånt blir jeg provosert, for det stemmer ikke. Drillo ville ikke tatt meg ut om jeg hadde spilt kun en bra fotballkamp, sier Hoseth.

Overrasket

Men det var ikke bare fotballekspertene som ble overrasket over at Drillo valgte å inkludere Hoseth i troppen mot Skottland. Hovedpersonen selv lot seg også overraske.

- Ja, jeg ble overrasket. Jeg hadde en kjempekamp og det er artig og bli verdsatt.

Det var mange i Molde som var skuffet over at ingen i klubben opprinnelig ble tatt ut i landslagstroppen. Hoseth var blant disse, men tenkte ikke først og fremst at han selv var aktuell.

- Det som jeg gikk ut med etter Sandefjord-kampen var litt mer for å skape litt rundt Molde og at vi kanskje hadde noen spillere som var landslagsaktuelle, så det var ikke innrettet mot meg i det hele tatt. Knut Olav Rindarøy har vært fantastisk i hele år og Vegard Forren er en spiller som Norge trenger, sier Hoseth.

Hør: Drillo presenterer Skottland-troppen

Magne Hoseth

Magne Hoseth

Foto: Hans Thomas Eikrem / NRK

Fotballnyheter