NRK Meny
Normal

- Deilig med konkurranse

Didier Drogba trives med å knive om å bli toppscorer i Premier League med Fernando Torres.

Didier Drogba
Foto: Eddie Keogh / Scanpix/Reuters

Chelsea-spissen står bokført med 9 mål på de elleve første kampene i årets sesongåpning, mens den spanske konkurrenten har nettet 10 ganger.

- Det er deilig å konkurrere mot Torres om å bli toppscorer i Premier League. Det er alltid spennende å henge med i måltoppen, sier Drogba til London Evening Standard.

Går for toppscorertittelen

- For tre sesonger siden konkurrerte jeg mot Benni McCarthy og Cristiano Ronaldo om å score flest, og da vant jeg. Det samme har jeg tenkt til å gjøre i år, sier Drogba

Ivorianeren har storspilt sammen med rekkekamerat Nicolas Anelka denne sesongen, og gir Chelsea-manager Ancelottis 4-4-2-formasjon mye av æren.

- Det er en deilig følelse i Chelsea-laget om dagen. Formasjonen gir meg masse støtte på topp. Spesielt det offensive pasningsspillet har virkelig blitt bedre denne sesongen, sier Drogba.

- Viktigst å vinne serien

Den høyreiste angriperen noterte seg for 33 mål totalt i 2006/07-sesongen, som foreløpig er hans beste sesong for London-laget. Det håper han på å slå i år.

- Det ultimate hadde vært å slå rekorden min fra 06/07-sesongen, men det viktigste er likevel at vi fortsetter å vinne kamper og tar seriegullet når sesongen er over, avslutter Drogba.

Se: Oversikt Premier League

Hvem blir toppscorer i årets Premier League? Si din mening!

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.