- Altfor dårlig

 Jarstein er sjokkert over sitt eget lags måltørke.

Rune A. Jarstein, Odd Grenland
Foto: Ulveseth, Birte / SCANPIX

 - Hva skal jeg si? På treningen dagen før kampen øvet de på å score mot juniorkeeperen. Da traff de på to av 20 sjanser, og det uten at de hadde forsvarspillere mot seg. Det er jo rett og slett for dårlig, sier Odd-keeperen til Varden.

Jarstein mener Odd har et problem som det burde være enkelt å løse.

 - Jeg hadde scoret

- Hvis jeg hadde vært spiss, så ville jeg scoret om jeg så hadde vært i offside. Det handler om å få ballen i mål, slik at den følelsen kommer. Det man gjør på trening, gjør man også i kamp. Det var vel ikke vanskelig å se, slår han fast.

- Tror du jeg hadde turt å gå ut i feltet i kamper om jeg ikke gjorde det på treningene? Det handler om å være fokusert på det man skal, fortsetter 22-åringen.

Jumbo

Odd er igjen nederst på tabellen etter gårsdagens 0-1-tap for Strømsgodset. Det irriterer landslagskeeperen.

- Til å ligge sist har vi nesten ikke sluppet inn mål. Hvis vi ikke begynner å score mål på så store sjanser går dette aldri i verden bra, advarer Jarstein

Trener Gaute Larsen ser problemet:

- Det er jo en grunn til at vi har hentet noen angrepsspillere som snart er på plass, sier Larsen til Varden.

På treningen dagen før kampen øvet de på å score mot juniorkeeperen. Da traff de på to av 20 sjanser, og det uten at de hadde forsvarspillere mot seg.

Rune A. Jarstein, Odd Grenland / Varden

Fotball

Oppsummert

11.00: Uttak av nødlandslaget, som spiller borte mot Østerrike onsdag kveld.

På pressekonferansen: Leif Gunnar Smerud, Pål Bjerketvedt, Lise Klaveness og Gro Tvedt.

 • Lows fremtid er usikker

  Joachim Löw er i samtaler med Tysklands fotballforbund (DFB) om hvorvidt han skal lede landets fotballherrer videre, ifølge flere tyske medier.

  Siden VM-gullet i 2014 har resultatene vært svært blandet, og Löw har havnet under kraftig press etter 0-6-tapet mot Spania i nasjonsligaen tidligere i måneden.

  Ifølge avisen Bild og nettstedet SportBuzzer pågår det samtaler i DFBs hovedkvarter i Frankfurt mandag ettermiddag.

  (NTB)

  Joachim Low
  Foto: Torstein Bøe / NTB
 • Haalands verdi skyter til værs

  Markedsprisen for Erling Braut Haaland (20) raser av gårde i en vanvittig fart. Nå verdsettes han til 1,68 milliarder kroner

  Det er det anerkjente nettstedet CIES som mandag offentliggjorde en fersk oversikt over hvilke fotballspillere som har økt sin verdi mest den siste måneden.

  Den viser at Haaland har blitt snaut 400 millioner mer verdt bare på de siste vel fire ukene.

  CIES skriver at dersom Haaland fortsetter å prestere som han gjør med mange mål, kan han gå forbi verdens mest verdifulle spiller når viruspandemien har gitt seg. Det er i øyeblikket ifølge CIES brasilianske Neymar.

  Hans markedsverdi er nå 2,34 milliarder kroner.

  Bundesliga - Hertha BSC v Borussia Dortmund
  Foto: Annegret Hilse / Reuters
 • Haaland auka i verdi med 400 mill.

  Marknadsprisen for Erling Braut Haaland rasar av garde, og no blir han verdsett til 1,68 milliardar kroner. Den anerkjende nettstaden CIES offentleggjorde måndag ei fersk oversikt over fotballspelarane som har auka verdien sin mest den siste månaden.

  4CnYNgK0Xqw
  Foto: Action Press/Shutterstock / Shutterstock editorial
 • FA etterforskar rasistisk kommentar

  Edinson Cavani blir etterforska av det engelske fotballforbundet etter det som blir oppfatta som ein rasistisk kommentar. Ifølge Sky Sports har FA reagert etter at Cavani kommenterte ei melding frå ein supporter med orda «Gracias negrito».