NRK Meny

Fotball G18: Sverige – Norge 0-0

Landslagsturnering fotball G18 søndag:

Sverige – Norge 0-0
50 tilskuere
Gult kort: Marius Wichne, Norge.
Norge (4-5-1): Amund Wichne – Jan Ruben Sleen, Aslak Fonn Witry, Eirik Haugan, Sverre Bjørkkjær (Adrian Lillebekk Ovlien fra 83.) – Mattias Totland, Truls Sælevik Vagle (Mathias Berg Gjerstrøm fra 69.), Vebjørn A. Hoff, John Hou Sæter (Willian Venta Akre fra 83.), Marius Wichne – Martin Hummervoll (Julian Veen Uldal fra 60.).

(NTB)

Siste nytt

 • Hevder Fredriksen er ferdig

  Sunnmørsposten skriver at etter det de erfarer har AaFK bestemt seg for å avslutte kontrakten med Aalesund-trener Trond Fredriksen. Ifølge avisa ønsker klubben å beholde Fredriksen videre i en annen stilling i klubben, men at det ikke er avklart hvilken stilling dette blir.

  Trond Fredriksen smiler etter sigeren over RBK
  Foto: Hans-Olav Landsverk / NRK
 • – Norge imponerte ingen

  Selv om de norske håndballjentene vant klart på mandag, var ikke spanske Carmen Martin videre imponert. – Jeg synes ikke Norge er for raske og hurtige. Alle vet at Norge er et bra lag, men de imponerte ingen i kveld, sier Martin til Dagbladet.

  Carmen Martin
  Foto: Ben Curtis / AP
 • Knepent tap for Andersen

  Jørn Andersen sitt Nord-Korea gikk på sitt andre ettmålstap i østasiamesterskapet i fotball tirsdag, skriver NTB. Et selvmål gjorde at kampen mot nabo Sør-Korea endte 0-1. Tapet gjør at nordkoreanerne ikke har sjanse til å vinne mesterskapet.

  Jørn Andersen i Nord-Korea
  Foto: Lasse Evensen

Sendeplan

Kl. Program Kanal