Hopp til innhold

Fosser tapte stafettduell

Kasper Fosser gjorde solid innsats på ankeretappen for Norge, men var fattige sekundet bak Sverige og Gustav Bergman på verdenscupstafetten i orientering i Idre.

– Det er bittert å bli slått når vi er så nære, sa landslagssjef Janne Salmi etter å ha sett Kasper Fosser komme noen meter for seint til å snyte Gustav Bergman og Sverige for seieren under verdenscupstafetten i Idre.

Det ble en meget skiftende stafett i krevende terreng, hvor fire lag hadde seiersmuligheter langt ut på sisteetappen. Det var svenskene som var best og nordmennene måtte ta til takke med andreplassen, som på VM-stafetten for en måned siden.

Sweden World Cup Orienteering
Foto: Nisse Schmidt / AP

Siste nytt

 • Dagbladet: FIS går for like distanser for kvinner og menn

  Langrennskomiteen i Det internasjonale skiforbundet (FIS) har stemt: Kvinnene skal gå de samme distansene som mennene.

  Det ble avklart i onsdagens møte i langrennskomiteen, melder Dagbladet. Innstillingen skal i etterkant godkjennes av FIS-styret, men det er sjeldent at de går mot det som er votert for.

  Den avtroppende lederen i langrennskomiteen i FIS, Vegard Ulvang, har vært blant dem som har prøvd å få gjennom en mer forutsigbar kalender for kvinnene.

  Han fikk forslaget vedtatt i sitt siste møte som leder for komiteen.

  – Det er litt rart, men også greit. Man skal ikke sitte for lenge i slike posisjoner, sa han til NTB onsdag.

  Ulvang opplyser videre at prinsippet om likhet skal ut på prøve den kommende sesongen, før det skal stemmes over hvilke distanser som skal gås først til neste år.

  Det betyr trolig at VM i Trondheim i 2025 blir første store mesterskap med de nye endringene på plass. (NTB)

  Holmenkollen skifestival 2022
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Langtidsskade for Villa-stopper Konsa

  Aston Villa-midtstopper Ezri Konsa er ute i inntil fire måneder etter å ha blitt skadd i helgens Premier League-kamp mot Crystal Palace.

  Det opplyser manager Steven Gerrard foran torsdagens hjemmekamp mot Burnley. Konsa går glipp av de to siste seriekampene og muligens også starten på neste sesong.

  – Ezri Konsa har vært til undersøkelse, og det er bekreftet at han har en kneskade. Han er ute i inntil 16 uker. Det er ikke det verste tidspunktet om man først skal få en skade, for han går ikke glipp av så mye fotball, sier Gerrard.

  Villa ligger på 14.-plass i Premier League, men har mulighet til å klatre noen plasser torsdag kveld.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Nick Potts / AP
 • Forrvirring rundt landslagskapteinen – tilbake i lagoppstillingen

  Få minutter før Norge møter Østerrike i ishockey-VM, er landslagskaptein Mathis Olimb tilbake i lagoppstillingen. Tidligere onsdag skrev arrangøren at Norges landslagskaptein måtte stå over onsdagens nøkkelkamp mot Østerrike i ishockey-VM.

  35-åringen har slitt med en skade, men er altså med i lagoppstillingen til Østerrike-kampen. Olimb testet seg under oppvarmingen og tok den siste avgjørelsen etter en samtale med lege Ole Fosse.

  Kampen starter kl. 15.20, og nordmennene regnes for å være knappe favoritter. Det norske laget står med to poeng etter tre kamper i ishockey-VM. (NRK/NTB)

  Landskamp Ishockey Norge -Danmark (4-3).
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste