Fortsatt ingen seier for Klopp i Liverpool

Sadio Mane ødela festen på Anfield.

Jürgen Klopp

DEN SOM VENTER PÅ NOE GODT..: Jürgen Klopp har fortsatt ikke vunnet som Liverpool-manager.

Foto: Alex Morton / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

76 minutter ut i Jürgen Klopps andre Premier League-kamp som manager for Liverpool kom øyeblikket som fikk både tyskeren og hjemmefansen til å hoppe av glede.

Christian Benteke steg til værs, og headet et innlegg kontant opp i krysset. En nydelig scoring av belgieren, som har slitt med småskader siden sesongstarten. Han kom inn i andre omgang for Divock Origi og rakk å vise hvorfor Liverpool betalte mye penger for ham i sommer.

For første gang siden Klopp kom til Liverpool ledet de en fotballkamp, men for tredje gang på tre forsøk endte kampen uavgjort.

I begivenhetenes sentrum

Sadio Mane ble også linket til større klubber enn Southampton i sommer, men senegaleseren er fortsatt i klubben, og han var som vanlig involvert i mye av det Southampton skapte fremover på banen.

Ni minutter etter Bentekes scoring og fire minutter før full tid løp Mane ballen over streken etter noen headinger i feltet.

Like heldig var ikke Mane med innvolveringene sine etter scoringen.

I løpet av et par minutter klarte han å pådra seg to gule kort og ble utvist tre minutter på overtid.

– Jeg er fotballspiller så jeg synes aldri det er fortjent, men jeg gjorde to dumme feil og fikk det røde kortet, smilte Mane litt oppgitt i et intervju vist på TV 2 etter kampen.

Siste nytt

 • Nok en remis for Carlsen

  Magnus Carlsen fortsetter sin lange rekke av sjakkpartier uten tap. Lørdag ble det en ny remis mot russeren Jan Nepomnjasjtsji i Sinquefield Cup i USA.

  Det sendte Carlsen opp på 86 strake langsjakk-partier uten nederlag. Han står imidlertid med sju strake remis i St. Louis-turneringen.

  Norway Chess
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
 • Salah-show senket Arsenal

  Joel Matip startet maktdemonstrasjonen i Liverpools 3-1-seier over Arsenal i Premier League lørdag. Mo Salah sikret så seieren med to mål, det ene på straffe. Liverpool er eneste lag i Premier League med full poengpott etter tre serierunder.

  Pre Season Friendly - Olympique Lyonnais v Liverpool
  Foto: Denis Balibouse / Reuters
 • Vos vant igjen i i Tour of Norway

  Den nederlandske sykkelstjernen Marianne Vos vant lørdagens etappe i Ladies Tour of Norway og går mot sin tredje strake sammenlagtseier i rittet.

  Den regjerende mesteren tok sin andre strake etappeseier i rittet.

  Vos
  Foto: Christophe Ena / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal