Normal

Fortsatt ingen seier for Klopp i Liverpool

Sadio Mane ødela festen på Anfield.

Jürgen Klopp

DEN SOM VENTER PÅ NOE GODT..: Jürgen Klopp har fortsatt ikke vunnet som Liverpool-manager.

Foto: Alex Morton / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

76 minutter ut i Jürgen Klopps andre Premier League-kamp som manager for Liverpool kom øyeblikket som fikk både tyskeren og hjemmefansen til å hoppe av glede.

Christian Benteke steg til værs, og headet et innlegg kontant opp i krysset. En nydelig scoring av belgieren, som har slitt med småskader siden sesongstarten. Han kom inn i andre omgang for Divock Origi og rakk å vise hvorfor Liverpool betalte mye penger for ham i sommer.

For første gang siden Klopp kom til Liverpool ledet de en fotballkamp, men for tredje gang på tre forsøk endte kampen uavgjort.

I begivenhetenes sentrum

Sadio Mane ble også linket til større klubber enn Southampton i sommer, men senegaleseren er fortsatt i klubben, og han var som vanlig involvert i mye av det Southampton skapte fremover på banen.

Ni minutter etter Bentekes scoring og fire minutter før full tid løp Mane ballen over streken etter noen headinger i feltet.

Like heldig var ikke Mane med innvolveringene sine etter scoringen.

I løpet av et par minutter klarte han å pådra seg to gule kort og ble utvist tre minutter på overtid.

– Jeg er fotballspiller så jeg synes aldri det er fortjent, men jeg gjorde to dumme feil og fikk det røde kortet, smilte Mane litt oppgitt i et intervju vist på TV 2 etter kampen.

Siste nytt

 • Storhamar-seier i toppkampen

  Etter en målløs åpningsperiode eksploderte det i storkampen mellom Storhamar og Vålerenga i ishockey torsdag. I sudden death ga Joel Johansson vertene 5-4. Dermed satte forrige sesongs dobbeltmester en stopper for Vålerengas perfekte seriestart.

  Eliteserien ishockey, menn: Storhamar - Stavanger Oilers 1 - 2
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Kalla dropper Tour de Ski

  Charlotte Kalla har VM i Seefeld som sitt naturlige hovedmål til vinteren. Hun dropper derfor Tour de Ski og rene sprinthelger.

  – I de periodene vil jeg heller trene, sier Kalla til TT.

  Charlotte Kalla
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Brann uten førstekeeperen

  Brann-målvakt Samuel Sahin-Radlinger må opereres. Han går dermed glipp av tre viktige seriekamper i gullinnspurten i Eliteserien. Det er noen løse fragmenter i kneet som skal fjernes, ifølge BA. 19 år gamle Markus Olsen Pettersen får sjansen istedet.

  Samuel Sahin-Radlinger
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag
VM hestesport: Sprangridning lag, finale