NRK Meny
Normal

– Det sier seg selv at man ikke kan opptre sånn

ROMA/OSLO (NRK): Trønderne spilte 11 mot 10 nesten hele kampen, men tapte allikevel på Olympiastadion i Roma.

Lazio reduseres til ti mann

TAPTE TILSLUTT: Rosenborg fikk et tidlig overtak, men tapte allikevel. Bilder med tillatelse fra MAX.

Laster innhold, vennligst vent..

Rosenborg kom til Roma som underdog, men fikk en tidlig mulighet til å få kampen inn i sitt spor. Etter bare fem minutter fikk Lazio midtstopperen Mauricio utvist, og derfra og inn var det Rosenborg som dominerte banespillet.

Trønderne klarte imidlertid ikke å utnytte det til tellende resultat, og ble dermed stående med bare ett poeng etter tre spilte kamper i gruppa.

– De er tre ganger på halvdelen vår og scorer tre mål, så det sier seg selv at man ikke kan opptre sånn, sa Ole Selnæs.

21-åringen var kanskje Rosenborgs beste spiller mot Lazio. Han ville ikke gå med på at det var flaut å tape, selv om Rosenborg spilte med en mann mer så og si hele kampen.

– Vi møtte Bodø/Glimt i helga og det er som natt og dag å komme hit. Det er en omstilling. VI må bare lære av det. Vi har alt banespillet og skaper mange sjanser, men så lenge vi gir dem tre mål, så kommer vi til kort, sa Selnæs.

En svært skuffet Ole Selnæs synes ikke det er pinlig å tape mot ti mann.

Se intervjuet med Ole Selnæs.

Italiensk effektivitet

Da kampen begynte var det Rosenborg som hadde marginene med seg. Under tre minutter var spilt da Lazio satte ballen først i stolpen og så i tverrliggeren.

Få minutter etterpå misset Lazio-stopperen Mauricio på en demping, og Jørgen Skjelvik var våken. Han snappet ballen, og Mauricio la ham i bakken. Klart rødt kort, og Lazio var redusert til ti mann allerede etter fem minutter.

Rosenborg skapte sjanser, men ble ikke belønnet med annet enn to stolpeskudd. Målene var det Lazio som stod for. To ganger utnyttet italienerne slapt forsvarsspill og Alessandro Matri og Felipe Anderson sørget for at Lazio ledet 2-0 etter 54 minutter av kampen.

RBK med straffebom helt på slutten.

Høydepunktene fra den andre omgangen. Bilder med tillatelse fra MAX.

Håpet ble tent

Rosenborg så mer og mer motløse ut, før eliteseriens toppscorer stod fram.

Innlegget kom fra venstre og Alexander Søderlund var konge i lufta. 1-2 og fornyet håp for trønderne.

Rosenborg trykket på etter scoringen, men drøye ti minutter før slutt kom nådestøtet. Yann-Erik De Lanlay lagde straffe etter et langt returløp, og det hjalp lite at den så billig ut.

Andre Hansen reddet straffen, men ballen spratt rett tilbake til Antonio Candreva, som enkelt veivet inn 3-1.

Over tre minutter på overtid fikk Rosenborg også straffe da Anders Konradsen ble felt. Det straffesparket misset Alexander Søderlund og det oppsummerte på en måte kvelden for Rosenborg.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

  • Roerne har fått båtene til VM

    Nesten én uke forsinket kom Norges VM-båter til Miami torsdag. – Endelig skal vi få sitte i riktig båt, sier Olaf Tufte til NRK.

    Landslagets assistent Johan Lidberg har kjørt 160 mil for å hente båtene som på grunn av orkanen Irma landet i Housten, Texas i stedet for Miami.

    Nesten én uke forsinket kom Norges VM-båter til Miami.

Sendeplan

Kl. Program Kanal