Første seier siden 2018 for Kilde

Aleksander Aamodt Kilde tar sin første verdenscupseier siden 2018 i Saalbach-Hinterglemm fredag. Nordmannen var ikke fornøyd med sin egen prestasjon etter målgang, men til tross for et par feil er det ingen som kunne hamle opp med 27-åringen. Sveitsiske Mauro Caviezel og tyske Thomas Dressen slår følge med nordmannen opp på sierspallen. Med dette tar også Kilde over sammenlagtledelsen i verdenscupen. Lommedals-kjøreren er nå 79 poeng foran Henrik Kristoffersen i sammendraget.

Aleksander Aamodt Kilde
Foto: Barbara Gindl / AFP

Siste nytt

 • Reiten matchvinnar

  Guro Reiten scora vinnarmålet då Chelsea slo Liverpool 1–0 i den engelske FA-cupen måndag. Reiten og Maren Mjelde opererte på kvar sin kant av Chelsea sin midtbanefirar. Sigeren betyr at Chelsea spelar borte mot Everton i kvartfinalen.

  Guro Reiten
  Foto: Marit Sofie Strand / NRK
 • – Ny dopingsak i Sverige

  Den svenske avisen Dagens Nyheter skriver at nok en svensk idrettsutøver har testet positivt for doping. Dette blir bekreftet av det svenske friidrettsforbundet. Fra før har også den svenske bryteren Jenny Fransson og løperen Robel Fsiha testet postivt for doping. Avisen nevner ikke navnet på utøveren, men det skal være en friidrettsutøver med medalje fra det nasjonale svenske mesterskapet. Utøveren er ikke svensk statsborger, men skal være medlem av en svensk klubb. Vedkommende testet positivt på en prøve 17. desember.

 • Bjøntegaard vraket fra normallaget

  Johannes Thingnes Bø, Tarjei Bø, Vetle Sjåstad Christiansen og Johannes Dale utgjør den norske kvartetten på onsdagens normaldistanse i skiskytter-VM.

  Det betyr at Erlend Bjøntegaard er ute av laget til neste VM-distanse.

  Verdenscup skisyting Antholz
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal