Første kanon ut

- Imponerende serbisk tennis!

Fernando Gonzalez (Th.) røk ut for Janko Tipsarevic
Foto: Scanpix

Femteseed Fernando Gonzalez ble førstemann av toppspillerne i Wimbledon som ryker ut av Wimbledon.

Spanjolen ble nedkjempet av en imponerende Janko Tipsarevic i en av turneringens meste spennede kamper til nå.

Første skrell

Serberen Tipsarevic vant det første settet 6-3, Gonzales det neste 6-3, Tipsarevic 6-3 igjen og deretter Gonzales igjen, 6-4.

2-2 i sett, Gonzales fikk skikkelig kamp fra Tipsarevic som ble 23 år for en uke siden. I femte settet tok han fram enda mer, og vant til slutt 8-6 og 3-2 i sett. Første skrell for en så høyt på seedingen. En fortjent seier til den unge serberen.

- Imponerende!

- Fantastisk bra kamp av Tipsarevic. Det absolutt beste jeg har sett av ham, skrøt NRK Sportens tennisekspert Jan Frode Andersen etter kampen.

- Hvordan han takler det presset som kommer med å spille på Centre Court i Wimbledon er intet mindre enn imponerende. Dette var stort!

Nå venter vinneren av James Blake og Juan Carlos Ferrero i fjerde runde. (8. delsfinale.)

Siste nytt

 • Hovland fire slag bak i Dubai

  Viktor Hovland åpnet Dubai Desert Classic med en runde ett slag under par i vanskelige spilleforhold. Han er på delt 18.-plass etter de første 18 hullene, og er fire slag bak ledende Thomas Pieters. Turneringen i Dubai inngår i europatouren og varer til søndag. Forrige uke slet Hovland i sin sesongdebut. Da klarte han ikke cuten i Abu Dhabi. (NTB)

  Viktor Hovland spiller turnering i Dubai
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
 • Sørloth til kvartfinale

  Klubben til Alexander Sørloth, Trabzonspor, er videre til kvartfinale i den Tyrkiske cupen etter straffesparkkonkurranse. I det første oppgjøret mot Denizlispor vant klubben til Sørloth 2-0, men fikk det langt tøffere torsdag. Denizlispor skaffet seg en tidlig 2-0 ledelse, men i andreomgang fikk nordmannen muligheten fra straffemerket. Den reddet keeper og det stod 2-0 til Denizlispor etter full tid. Dermed måtte kampen avgjøres på straffesparkkonkurranse, og der var Trabzonspor best. Sørloth spilte hele kampen, men tok ikke en av de avgjørende straffene.

  Alexander Sørloth spilte hele kampen
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
 • Thingnes Bø vant i «comebacket»

  Johannes Thingnes Bø skjøt 20 treff og vant torsdagens 20 km i Pokljuka. Rennet var hans første i 2020, og hans første etter at han ble pappa til en gutt. Nordmannen var 11,4 sekunder raskere enn Martin Fourcade og 25,6 raskere enn Fabien Claude.

  Johannes Thingnes Bø under torsdagens normaldistanse i Pokljuka
  Foto: Darko Bandic / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal