Formel 3

 • Formel 3-løp avlyst

  Dennis Hauger og de andre Formel 3-førerne må nøye seg med to løp på Sotsji-banen i helgen. Lørdagens 2. løp er nemlig avlyst på grunn av massivt regnvær i den russiske byen, melder NTB. Fra før ble 1. løp flyttet fram til fredag på grunn av værmeldingene, og i nettopp det løpet sikret Hauger seg Formel 3-tittelen. I formel 1 ble den siste treningen avlyst.

  Sotsji F1 / F3
  Foto: Sergei Grits / AP
 • Hauger vant i Nederland

  Dennis Hauger (18) vant søndagens Formel 3-løp i Nederland fra beste startspor. Han leder overlegent i sammendraget før siste VM-runde i Sotsji om tre uker.

  18-åringen fra Aurskog var aldri truet i søndagens hovedløp i Nederland Grand Prix. Fra beste startposisjon, som følge av kvalifiseringsseier søndag, dundret han inn til sesongen fjerde triumf og økte forspranget i sammendraget.

  – Det er åpenbart veldig bra for VM-sammendraget, så jeg er veldig glad. Jeg har aldri kjørt foran så mange mennesker, det gjør det enda morsommere ute på banen, sa Hauger etter seieren.

  Red Bull cliff diving Oslo
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Hauger på syvende – opp fem plasser

  Dennis Hauger kjørte seg opp fra tolvte til syvendeplass i lørdagens første formel 3-løp. Han vant fredagens kvalifisering, men startet som nummer 12 lørdag ettersom de i formel 3 snur rekkefølgen på de tolv beste i kvalifiseringen.

  Hauger leder fremdeles i sammendraget, og det skal en del til for at han ikke tar sammenlagtseieren til slutt. I hovedløpet søndag starter han i «pole position» og har muligheten til å øke ledelsen ytterligere.

  Dennis Hauger
  Foto: Cicilie S. Andersen / NRk
 • Hauger til topps i kvalifiseringen

  Det norske motorsporttalentet Dennis Hauger sikret seg beste startspor under Formel 3-kvalifiseringen i nederlandske Zandvoort fredag.

  Dermed har Hauger god mulighet til å øke sin allerede solide ledelse i VM-sammendraget. Hauger starter i «pole position» i hovedløpet søndag.

  Lørdag kjøres det også to løp. I første løp starter Hauger i 12. beste startposisjon ettersom man i Formel 3 snur rekkefølgen på de tolv første fra kvalifiseringen.

  Før VM-løpene i Nederland leder Hauger sammenlagt med 25 poengs luke til toer Jack Doohan. (NTB)

  Red Bull cliff diving Oslo
  Foto: Annika Byrde / NTB

Siste nytt

 • Ruud med karrierebeste på rankingen

  Casper Ruud (22) klatrer én plass på ATP-rankingen og er rangert som den åttende beste tennisspilleren i verden.

  Nordmannen bytter plass med østerrikske Dominic Thiem på den ferske rankingen mandag. Det er den eneste endringen blant topp ti. Serbiske Novak Djokovic topper fortsatt foran Daniil Medvedev og Stefanos Tsitsipas.

  Ruud stiller denne uken opp i ATP 250-turneringen i Wien i Østerrike. Der møter han sørafrikanske Lloyd Harris.

  Casper Ruud, Dan Diego, 2. okt 2021
  Foto: Sean M. Haffey / AFP
 • Beijing utsetter maraton

  Søndagens maraton i Kinas hovedstad Beijing er utsatt. Årsaken er en økning i koronasmitte.

  30.000 deltakere var ventet til Beijing 31. oktober, men natt til mandag utsatte arrangørene hele arrangementet.

  I Wuhan, der koronaviruset først ble oppdaget, skulle det vært maraton søndag, men det ble avlyst av samme årsak. I Kina har veien vært kort til drastiske tiltak ved koronasmitte. Helsemyndighetene i landet har meldt at det siste smitteutbruddet trolig vil spre seg ytterligere.

  Ifølge nyhetsbyrået AFP er det avdekket over 100 tilfeller av koronasmitte fordelt på elleve provinser i landet. (NTB)

  Smitte i Beijing
  Foto: THOMAS PETER / Reuters
 • Illsinte fans stormet Koemans bil

  Etter det fjerde strake El Clásico-tapet for Barcelona, raknet det for fansen i de spanske gater søndag. 86.400 tilskuere så hjemmelaget tape 2-1 mot erkerival Real Madrid, og rundt hundre stod igjen og krevde svar.

  Da manager Ronald Koeman skulle forlate Camp Nou, ble bilen hans angrepet av rasende fans. Managerens jobb er stilt spørsmål ved, da han bare har tatt fire seirer på de siste ni kampene.

  Supporterne omringet bilen, men til slutt lykkes manageren å komme seg derifra. Etter de fryktelige scenene, gikk klubben ut med en pressemelding:

  – FC Barcelona fordømmer de voldelige og foraktelige handlingene vår manager opplevde da han forlot Camp Nou. Klubben vil ta sikkerhets- og disiplinære tiltak slik at slike uheldige hendelser ikke skjer igjen, skriver Barcelona.

  Ronald Koeman
  Foto: ALBERT GEA / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal