Follo og Åsane til 1. div.

Follo og Åsane er klare for 1. divisjon neste sesong, etter at de sikret seg opprykk lørdag. Follo rykket ned i fjor og tok raskeste vei tilbake. Åsane har ikke vært i 1. divisjon siden 2002. Også Jerv ligger godt an til opprykk, mens det er jevnt mellom fire lag i kampen om den fjerde plassen. To runde gjenstår.

Siste nytt

 • Kasai satser mot sitt niende OL

  Den 47 år gamle japanske hopperen Noriaki Kasai sier at han ønsker å fortsette karrieren til OL i Beijing i 2022.

  – Jeg vil tilbake på det japanske verdenscuplaget. Målet er å delta i mitt niende OL i Beijing, sier Kasai ifølge det tyske hoppnettstedet skispringen.com, melder Dagbladet.

  6. juni fyller hopplegenden 48 år.

  Noriaki Kasai
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK
 • Solemdal legger opp

  Skiskyttar Synnøve Solemdal har bestemt seg for å legga ski og børsa på hylla. Det stadfestar 30-åringen overfor NRK. – Eg har blitt meir og meir nøgd med karrieren, så det kjenst veldig rett. Eg har mange draumar som eg har lyst til å gjere no, sier ho til NRK. Solemdal har totalt fem VM-gull og ein bronse frå mix-stafett og stafett. Det siste VM-gullet på stafett tok ho no i vinter

  Synnøve Solemdal vinner gull i VM-stafetten i 2020.
  Foto: Matthias Schrader / Matthias Schrader
 • Nye fjes på skiskytterlandslaget

  Norges Skiskytterforbund ga plass til flere nye fjes på elitelandslaget da de tok ut landslagene til sesongen 2020/2021 mandag.

  Hos mennene får bærumsgutten Sturla Holm Lægreid muligheten på elitelandslaget, mens hos kvinnene ble Karoline Knotten fra Vingrom IL og Ida Lien fra Simostranda IL tatt ut.

  VM i skiskyting i Anterselva : jaktstart 12,5 km menn
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal