Brann svarte på Strømgogdsets redusering

Brann dødelig effektive mot Strømsgodset. Marcus Pedersen scoret først mot gamle lagkamerater. Følg kampen her.

Amin Askar scorer mot Strømsgodset

EFFEKTIVE: Amin Askar var på banen i litt over ett minutt før han scoret 0-3-målet. Da Strømsgodset reduserte til 1-3, scoret Brann nummer fire like etter.

Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Begge lag trenger poengene når Strømsgodset tar imot Brann klokken 18.00 i kveld: Strømsgodset for å holde kontakt med toppen, Brann for å komme seg over nedrykksstreken.

Brann vil passere Sogndal på kvalikplass ved uavgjort, og Haugesund på trygg plass med en seier i Drammen.

Hjemmelaget ligger før helgens runde fem poeng bak Rosenborg på 3. plass, og kan være i ferd med å bli hektet av medaljekampen om det ikke blir poeng i dag.

Strømsgodset vant 1–0 da lagene møttes i Bergen 12. juli.

17-åring debuterer

For Strømsgodsets del kommer 17 år gamle Mathias Berg Gjerstrøm inn fra start. Midtbanespilleren får dermed sin debut mot Brann, etter å sittet på benken i to kamper tidligere.

En annen tenåring stiller fra start på andre banehalvdel. 19 år gamle Kasper Skaanes er tilbake på midtbanen for Brann, etter å ha vært ute med skade i noen kamper.

Også Jakob Orlov er tilbake fra start på topp fra Brann, sammen med tidligere Godset-spiler Marcus Pedersen.

Her er kveldens startoppstillinger:

Strømsgodset: Adam Larsen Kwarasey–Lars-Christopher Vilsvik, Gustav Valsvik, Jarl-André Storbæk, Mounir Hamoud–Iver Fossum, Mohammed Abu, Mathias Berg Gjerstrøm–Øyvind Storflor, Péter Kovács, Flamur Kastrati

Brann: Piotr Leciejewski–Andreas Vindheim, Jonas Grønner, Erlend Hanstveit, Daniel Mojsov–Erik Huseklepp, Kristoffer Barmen, Stéphane Badji, Kasper Skaanes–Jakob Orlov, Marcus Pedersen.

Siste nytt

 • Simulert høyde skal rapporteres

  Norske toppidrettsutøvere som ønsker å benytte simulert høydetrening, må melde det inn til Antidoping Norge. Dette selv om simulert høyde ikke står på WADAs forbudsliste. Det besluttet det ekstraordinære Idrettstinget søndag, melder VG. Samtidig kom det frem at det ikke er noen sanksjonsmuligheter mot dem som ikke bruker høydehus i tråd med retningslinjene som idrettstinget vedtar.

  Løp
  Foto: Vidar Ruud / NTB
 • Glimt sliter med å fylle stadion

  Til tross for at Bodø/Glimt startet serierunden som tabelltopp, er det fortsatt ledige billetter til kampen mot Sarpsborg 08 i dag, skriver NTB. – Det er nok litt vanskelig å endre folks vaner over natten. Vi får se. Det er ingen krise selv om jeg hadde ønsket at det ble fullt. Vi går inn for at folk på tribunen skal en god opplevelse og ta den med seg videre og fortelle andre hvor flott var å se kamp igjen, sier arrangementssjef Ørjan Heldal til NTB.

  10lgqZgW444
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Sørloth involvert i viktig seier

  Alexander Sørloth ble byttet inn i det 67. minutt i lørdagens seriekamp mellom Real Sociedad. Da var stillingen 0-0. Men i siste spilleminutt sørget Sørloths lagkamerat Julen Lobete for 1-0 og tre poeng til Sociedad.

  Det skjedde til tross for at baskene spilte hele andre omgang med én spiller mindre. Real Sociedad topper dermed spanske La Liga.

  Sørloth har fortsatt ikke scoret for sin nye klubb etter overgangen fra Leipzig, men innhoppet er likevel et steg framover etter skadefravær.

  FtKtpnOeuVw
  Foto: ANDER GILLENEA / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal