NRK Meny
Normal

Følg Jansruds kamp om pallplass

2. omgang er utsatt til kl 14.45.

Video V-cup alpint: Storslalåm 2. omgang

Kjetil Jansrud ligger på sjetteplass, men bare 0,15 sekunder fra teten etter den rekordjevne førsteomgangen i mennenes sesongåpning i storslalåm. NB: Andre omgang er utsatt, foreløpig til kl 14.45 på grunn av værforholdene i Sölden, der det er tåke og lett snøvær.

- Nå er de norske gutta uten tvil i angrepsposisjon, sa NRKs kommentator Lars Lystad etter de beste hadde nådd bunnen av bakken.

For på plassen bak Jansrud ligger Aksel Lund Svindal, som til tross for en del feil kjørte inn bare 0,39 sekunder bak ledende Cyprien Richard. Ted Ligety, Philipp Schorghofer, Davide Simobcelli og Michael Hirscher ligger også foran Jansrud, men det er altså bare noen få hundredeler som skiller.

Resultatene fra første omgang

Siste nytt

 • Nytt nederlag for Zuccarello

  Drømmen om NHL-sluttspill henger i en enda tynnere tråd for New Yorks Rangers og Mats Zuccarello etter nok et tap. Det endte 3-4 mot Philadelphia Flyers. Det er ti poeng opp til New Jersey Devils, som har den siste «wild card»-plassen.

  Video Zucca spent foran ny sesong
  Foto: Nyhetsspiller
 • Ringerike rykker opp

  Drømmen om eliteserien brast for Arctic Eagles som ble knust av Ringrike i kveldens kvalifiseringskamp. Nordlendingene måtte ha minimum uavgjort, men Ringerike vant hele 7-2 og tar steget opp til øverste nivå neste sesong.

  Ishockey: Kvalifisering til Get-ligaen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Graham Hansen briljerte

  Caroline Graham Hansen storspilte da Wolfsburg knuste Slavia Praha i mesterligaens kvartfinale. 23-åringen leverte både scoring og målgivende pasning i 5-0-seieren. Dermed har det tyske storlaget et meget bra utgangspunkt før returoppgjøret i Tjekkia.

  FBL-C1-WOMEN-PARIS-WOLFSBURG
  Foto: FRANCK FIFE / Afp

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NM alpint: Super-G, kvinner og menn
Morgensport og musikk
NRK Sport Live med NM alpint, super-G menn
NRK Sport Live med NM alpint, super-G menn
NRK Sport Live med NM alpint, super-G menn
V-cupfinale skiskyting: Sprint kvinner
Vinterstudio