NRK Meny
Normal

Følg Jansruds kamp om pallplass

2. omgang er utsatt til kl 14.45.

Kjetil Jansrud ligger på sjetteplass, men bare 0,15 sekunder fra teten etter den rekordjevne førsteomgangen i mennenes sesongåpning i storslalåm. NB: Andre omgang er utsatt, foreløpig til kl 14.45 på grunn av værforholdene i Sölden, der det er tåke og lett snøvær.

- Nå er de norske gutta uten tvil i angrepsposisjon, sa NRKs kommentator Lars Lystad etter de beste hadde nådd bunnen av bakken.

For på plassen bak Jansrud ligger Aksel Lund Svindal, som til tross for en del feil kjørte inn bare 0,39 sekunder bak ledende Cyprien Richard. Ted Ligety, Philipp Schorghofer, Davide Simobcelli og Michael Hirscher ligger også foran Jansrud, men det er altså bare noen få hundredeler som skiller.

Resultatene fra første omgang

Siste nytt

 • Klepp snudde og vant

  Tre mål på de siste 22 minuttene sørget for at Klepp avanserer fra NM-kvartfinalen.

  Karina Sævik gav hjemmelaget Kolbotn ledelsen til pause, før Tameka Butt utlignet midtveis i den andre omgangen. Susanne Vistnes og Elisabeth Terland scoret hver sin kamp i løpet av de siste fire minuttene, og dermed er rogalendingene klare for semifinale.

  Stor satsing på kvinnefotball
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Beckham får UEFA-utmerkelse

  I mai blir den tidligere fotballspilleren David Beckham tildelt UEFA-presidentens utmerkelse som belønning for hans innsats for fotballen både på og utenfor banen. UEFAs president Aleksander Ceferin sier 43-åringen har vært en global ambassadør for fotballen, og at han har markedsført spillet og alle dets verdier i alle hjørner av verden.

  David Beckham
  Foto: RHONA WISE / AFP
 • Mol og Sørum tjente inn rekord

  Sandvolleyballparet Anders Mol og Christian Sørum har tjent inn mer på fire turneringer enn noen andre i historien. Det melder det internasjonale volleyballforbundet. Duoen har hanket inn 2.6 millioner kroner. Den forrige rekorden, på 2.1 millioner i 1993/94, holdt Kiraly og Steffes fra USA.

  Christian Sørum og Anders Mol.
  Foto: Margret Helland

Sendeplan

Kl. Program Kanal