Flere av favorittene måtte snu i nytt langløpskaos

Langløpseliten slet nok en gang med å finne riktig vei til mål.

– Her er det folk som går feil, utbrøt plutselig NRKs langløpsekspert Christoffer Callesen underveis i sendingen fra La Diagonela.

– Det er på nytt litt kaos når det gjelder langløpene. Her går de gjennom skogen, fulgte kommentator Ole Kristian Stoltenberg opp med.

TV-bildene viste nemlig at flere av profilene tråkket seg gjennom skogen for å finne tilbake til riktig løype.

– Det var vel blant andre Anders Aukland, og vi så også Tord Asle Gjerdalen kom gående motsatt vei, så han har nok gått feil, opplyste Callesen.

La Diagonela er fjerde renn av dennes sesongens Ski Classics, og igjen ble det altså dramatikk. Forrige helg lå Vinjar Skogsholm fra Rena an til å få en kjempeplassering, før han plutselig gikk helt feil.

Denne gangen var det flere som gikk i samme felle, men bomturen fikk ikke de helt store konsekvensene. Gjerdalen kom seg nemlig kjapt tilbake i tetgruppa, satte inn en langspurt rett før mål, og sikret sin andre seier på rad.

Ilja Tsjernousov ble nummer to. Auland kapret tredjeplassen.

Siste nytt

 • Rangers tapte i Zucca-comeback

  Mats Zuccarello var endelig tilbake på isen etter skade i fredagens målrike New York-derby, men han og Rangers måtte til slutt se seg slått 7–5 av byrivalene Islanders. Nordmannen har stått over tre kamper på grunn av lyskestrekk.

  Predators Rangers Hockey
  Foto: Frank Franklin II / AP
 • Kroatia slo Spania

  Kroatia var avhengig av poeng for ikke å falle helt av i gruppespillet i nasjonsligaen torsdag. Etter en god andreomgang avgjorde Tin Jedvaj til 3-2 på overtid. Spania topper tabellen med seks poeng, mens både England og Kroatia står med fire.

  Croatia Spain Nations League Soccer
  Foto: Darko Bandic / AP
 • Rooney takket av med storseier

  Wayne Rooney kom ikke på scoringslisten i sin siste landskamp for England, men fikk være kaptein i 3-0-seieren over USA. Den mangeårige England-kapteinen har vært ute av landslaget en stund, men fikk ta avskjed med sin 120. kamp for «Three Lions».

  Britain England US Soccer
  Foto: Alastair Grant / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup skøyter: Lagtempo kvinner
V-cup skøyter: Lagtempo og 500 m, kvinner og menn
V-cup skøyter
V-cup skøyter: Lagtempo menn
V-cup skøyter: Lagtempo menn
V-cup skøyter: 500 m kvinner
V-cup skøyter: 500 m menn
Sesongstart langrenn: 10 km klassisk, kvinner
VM-minner
VM-minner
Vinterstudio