Hopp til innhold

Fleire klubbar trekkjer seg

Atlético Madrid og Inter er ute av superligaen, melder klubbane onsdag. Det er også klart at AC Milan er ute etter at klubben annonserte at superliga-prosjektet ikkje kan fortsette. Dermed er det kun Real Madrid, Barcelona og Juventus som er igjen.

9IUm91-UYU4
Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

Siste nytt

 • RBK herjet med Manchester United - vant på overtid

  Noah Holm scoret kampens eneste mål langt inne på overtiden og sikret 1-0-seier for Rosenborg hjemme mot Manchester United i mandagens treningskamp.

  Rosenborg bombarderte United-målet i første omgang, men etter treff i stolpen og tverrligger, måtte likevel Alfred Johanssons menn gå målløse av banen til pause.

  Trønderne fortsatte å presse United i andre omgang, men også da Tobias Børkeeiet fyrte av etter en drøy time var det bare metallet som sto i veien for at RBK tok ledelsen.

  Tre minutter på overtid gjorde Holm seg tellende og scoret kampens eneste mål.

  Det var en b-preget Manchester United-tropp som gjestet Lerkendal mandag kveld. Av A-lagsstjerner var bare Jonny Evans, Aaron Wan-Bissaka, Casemiro, Mason Mount og Mason Mount å se på gressmatten i Trondheim.

  (NTB)

  77H_C24F2Do
  Foto: NTB
 • Barcelona-stjerne må opereres

  Barcelonas stopperkjempe Ronald Araújo må gjennomgå en operasjon for å orden på hamstringskaden han pådro seg under Copa America.

  Det bekreftet klubben i en pressemelding mandag ettermiddag.

  – Undersøkelser viser at førstelagsspilleren Ronald Araújo har en seneskade i høyre hamstring. I de kommende dagene vil han gjennomgå en kirurgisk prosedyre utført av Dr. Lasse Lempainen under oppsyn av klubbens medisinske stab i Åbo, Finland, heter det i meldingen.

  Araujo pådro seg skaden i venstre lår i første omgang av 0-0-kampen mot Brasil i kvartfinalen. Atletico Madrids Jose Maria Gimenez erstattet Barcelona-stopperen, før de tok seg videre på straffer.

  Uruguay tapte imidlertid semifinalen 0-1 for Colombia, før de vant bronsekampen på straffer mot Canada.

  (NTB)

  Copa America Soccer Uruguay Brazil
  Foto: Godofredo A. Vásquez / AP
 • Vipers er i konkursfare – mangler millionbeløp

  Vipers har sendt ut brev til sine aksjonærer der de forklarer at de mangler 3,5 millioner kroner innen utgangen av året.

  Allerede i september vil de ikke klare å betjene sine forpliktelser.

  Det skriver Fædrelandsvennen.

  «Vi forstår at denne informasjonen er urovekkende, og vi jobber hardt for å finne løsninger som vil sikre klubbens fremtid. Vi ber om deres forståelse og støtte i denne utfordrende perioden», skal det stå i brevet.

  Om de ikke får inn eksterne midler kan det få store konsekvenser.

  – Da kan klubben gå konkurs, sier styreleder Peter Gitmark til regionavisen.

  Han forteller videre at klubben blant annet planlegger å ta opp lån for å redde klubben.

  I vår ble Vipers reddet gjennom en redningspakke verdt 6 millioner kroner, den gangen var det et spleiselag mellom næringslivet og kommunen.

  Det er bare noen dager siden at Vipers måtte kvitte seg med stjernespilleren Anna Vjakhireva for å spare kostnader.

  Vipers-stjernen Anna Vjakhireva selges til franske Brest for å redde klubbøkonomien.
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal