FK Haugesund får eget kvinnelag

Onsdag ble avtalen som sikrer et kvinnelag i fotball i Haugesund fra og med neste sesong signert. Samarbeidet er mellom Haugesund, SK Haugar og SK Djerv 1919.

Det ble tidligere i år bekreftet at FK Haugesund ville gå inn for elitesatsing for kvinner fra og med neste sesong. Nå er det klart, melder klubben på sine nettsider.

Laget, som er et samarbeid mellom Haugesund, SK Haugar og SK Djerv 1919, tar over Haugars plass i seriesystemet og vil trolig starte på nivå tre i det norske seriesystemet.

 FK Haugesund - Strømsgodset
Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Siste nytt

 • Mjelde fronter nytt initiativ

  Landslagskaptein og Chelsea-spiller Maren Mjelde fronter et initiativ for å samle inn 250.000 kroner til evakuerte spillere fra Afghanistan.

  – Jeg tenker på disse kvinnene og alle som har blitt igjen i Afghanistan, sier Mjelde, ifølge Skysports.

  Initiativet kommer fra fotballspillernes globale organisasjon FIFPro, og har som mål å hjelpe 75 kvinnelige spillere som ble evakuert fra Afghanistan etter at Taliban tok makten i midten av august. Det er utbredt frykt for at Taliban vil reagere mot alle kvinnelige idrettsutøvere i Afghanistan. Flere ble evakuert til Australia.

  Women's Super League - West Ham United v Chelsea. Maren Mjelde.
  Foto: John Sibley / Reuters
 • Shaw og Maguire ikke på trening

  Verken Luke Shaw eller Harry Maguire var med på Manchester Uniteds siste trening før mesterligakampen mot Villareal. Det melder Manchester Evening News. Dermed kan det tyde på at de ikke kan spille kampen på Old Trafford onsdag.

  Harry Maguire og Luke Shaw.
  Foto: Oli Scarff / AFP
 • Tidligere Liverpool-spiller er død

  Liverpools tidligere storscorer Roger Hunt er død. Han ble 83 år gammel. På Liverpools hjemmesider står det at Hunt er den spilleren som har scoret nest flest mål i klubbens historie med 285 fulltreffere på 492 kamper. Kun Ian Rush har flere.

  Banner med Roger Hunt.
  Foto: Rui Vieira / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal