NRK Meny
Normal

Fire remis for Carlsen

Etter fire runder av Corus-turneringen i Nederland står Magnus Carlsen med 2 av 4 poeng, alle partiene har endt uavgjort.

Magnus carlsen
Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

Carlsen ligger dermed midt i feltet etter fire runder, men bare et halvt poeng unna toppen. Hele fem mann deler førsteplassen med 2,5 poeng.

Carlsen-Aronian 2009

Carlsen og Aronian under gårdagens parti.

Foto: coruschess

I gårdagens parti spilte han mot Levon Aronian i et forrykende parti. Aronian ofret en offiser for tre bønder og stillingen var svært komplisert. Selv om Carlsen nok hadde de beste sjansene klarte armeneren å tvinge frem en remis til slutt.

Besøk Sjakkforumet og legg inn dine kommentarer!

Onsdag har spillerne hviledag og Carlsen får dermed en ekstra dag til å forberede seg på torsdagens møte med Vassily Ivanchuk. Carlsen har svart. Møtene mellom de to bruker å være publikumsvennlig sjakk, så det er all grunn til å følge partiet direkte fra klokken 13.00.

Ellers er det verdt å nevne at svenske Tiger Hillarp Persson gjør det skarpt i c-gruppen, hvor han leder etter fire runder med 3 poeng.

Siste nytt

 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Børufsen ordnet kjærkommen seier

  Start gikk aggressivt ut og fikk raskt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens tidlige scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp uten Mark Dempsey, som fikk sparken som Start-trener tidligere i uken.

 • Tromsø snudde VIF-trenden

  Tromsø har slitt mot Vålerenga siden 2012, men søndag klaffet det endelig for «gutan». Simo Valakaris mannskap banket VIF med 3-0 på Alfheim. Antonsen, Wangberg og Berntsen skåret målele for Tromsø.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag