NRK Meny
Normal

Fire remis for Carlsen

Etter fire runder av Corus-turneringen i Nederland står Magnus Carlsen med 2 av 4 poeng, alle partiene har endt uavgjort.

Magnus carlsen
Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

Carlsen ligger dermed midt i feltet etter fire runder, men bare et halvt poeng unna toppen. Hele fem mann deler førsteplassen med 2,5 poeng.

Carlsen-Aronian 2009

Carlsen og Aronian under gårdagens parti.

Foto: coruschess

I gårdagens parti spilte han mot Levon Aronian i et forrykende parti. Aronian ofret en offiser for tre bønder og stillingen var svært komplisert. Selv om Carlsen nok hadde de beste sjansene klarte armeneren å tvinge frem en remis til slutt.

Besøk Sjakkforumet og legg inn dine kommentarer!

Onsdag har spillerne hviledag og Carlsen får dermed en ekstra dag til å forberede seg på torsdagens møte med Vassily Ivanchuk. Carlsen har svart. Møtene mellom de to bruker å være publikumsvennlig sjakk, så det er all grunn til å følge partiet direkte fra klokken 13.00.

Ellers er det verdt å nevne at svenske Tiger Hillarp Persson gjør det skarpt i c-gruppen, hvor han leder etter fire runder med 3 poeng.

Siste nytt

 • Lie og Løvberg til semifinale

  Markus Lie og Emilie Nyenget Løvberg er klare for semifinale i kortbane-EM i svømming. Løvberg svømte inn til 58,05 og fjerdeplass på 100 meter butterfly, mens Lie ble nummer to i sitt heat på 100 meter medley med 53,06.

  Lie
  Foto: Jessica Gow/TT, Jessica Gow / NTB scanpix
 • Kombinertgutta må hente inn ledelse

  Beste norske under hopprennet i Ramsau ble Jarl Magnus Riiber på en syvendeplass. Han ligger 18 sekunder bak leder Taihei Kato før langrennet.

  Verdenscupleder Espen Andersen går ut som nummer ni, tjue sekunder bak Kato.

  Finland Nordic Combined
  Foto: Heikki Saukkomaa / AP
 • 3.-plass på Mowinckel

  Ragnhild Mowinckel kjørte inn til en suveren 3.-plass under dagens Super-G i Val d'Isere i Frankrike. Hun kom 39 hundredeler bak vinneren Lindsey Vonn. 25-åringen jubler i målområdet. Italienske Sofia Goggia tok andreplassen.

  Solid av Ragnhild Mowinckel

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
4-4-2 med Schau og Aune
EM svømming
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
EM svømming kortbane: Semifinaler og finale
Sport i dag
NRK Sport direkte: Sport i dag