Fire mål på 25 minutt

Yang Xu scora fire gonger frå 6. til 31. minutt i Kinas siger på 7-0 over Guam i den asiatiske kvalifiseringa til VM 2022.

Den mest folkerike nasjonen i verda slit med å få skikk på fotballandslaget, og har makta å ta seg til VM berre ein gong (2002), men fekk verken mål eller poeng den gongen.

Kina har sidan satsa hardt på fotballen, og klubbane har henta stjerner for store summar. Suksessrike Marcello Lippi er landslagssjef.

Det er enno tidleg i kvalifiseringa og langt fram til VM i Qatar. Men Kina har starta godt med 12-0 på to kampar. Gruppevinnaren og dei beste toarane går vidare til det avgjerande gruppespelet, som tek til neste haust.

Yang Xu
Foto: Str / AFP

Siste nytt

 • Reinkind storspilte mot Porto

  Harald Reinkind bidro med totalt åtte scoringer da Kiel slo Porto 30-29 i håndballens mesterliga. Kiel topper dermed tabellen i gruppe B med 13 poeng på åtte kamper. Montpellier og Vardar Skopje har begge ni poeng på plassene bak. (NTB)

  Harald Reinkind
  Foto: Darko Bandic / AP
 • Elverum videre til NM-finalen

  Sigvaldi Gudjonson scoret 18 mål da Elverum slo Halden 32-29 og tok seg til NM-finalen i håndball for menn. Dermed får Elverum muligheten til å forsvare fjorårets NM-gull når de møter Haslum i Oslo Spektrum 29. desember.

  Sigvaldi Gudjonsson
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Vipers fremdeles ubeseiret

  Vipers Kristiansand er fortsatt ubeseiret i eliteserien etter ti runder. I kveld slo de Fredrikstad 41-29 på hjemmebane og topper nå tabellen med fire poeng ned til Byåsen på andreplass. Heidi Løke ble kampens og hjemmelagets toppscorer med tolv mål.

  heidi løke

Sendeplan

Kl. Program Kanal