Fire lag klare for kvalifisering

Sogndal, Start, KFUM og Kongsvinger er klare for kvalifisering til neste års eliteserien. Start var alt klar for kvalifiseringsspel før siste runde, medan fire lag kjempa om dei tre siste plassane. Nest-Sotra tapte den kampen. Kongsvinger og Sogndal er først ute og vinnaren av dette oppgjeret skal møte KFUM Oslo. I kamp tre møter Start vinnaren av KFUM og Kongsvinger/Sogndal. Det beste laget møter til slutt laget som endar på kvalikplass i eliteserien.

1. divisjon fotball menn: Start - Sogndal (1-0)
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Siste nytt

 • Granerud vraket til v-cupåpning

  Halvor Egner Granerud må belage seg på hopping i kontinentalcupen mens lagkameratene på elitelandslaget innleder verdenscupen i Wisla til helgen, melder TV 2. De norske hopperne som får sjansen er: Daniel-André Tande, Robert Johansson, Johann André Forfang, Robin Pedersen, Thomas Aasen Markeng og Marius Lindvik.

  Halvor Egner Granerud
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Russland feide Norge av banen

  Norges kvinnelag i curling-EM ga opp kampen da Russland ledet 9-2 etter seks omganger onsdag. Det var det femte tapet på sju kamper for de norske kvinnene i mesterskapet.

  Kristin Skaslien
  Foto: Carina Johansen
 • Forhandler dager før cupfinalen

  Vålerenga damer bruker uken før cupfinalen på å finne en erstatter for Monica Knudsen.

  Etter det NRK erfarer har Olli Harder vært i møter med klubben. Harder har vært trener for Klepp de siste årene.

  – Jeg kan hverken bekrefte eller avkrefte det. Vi har fire-fem kandidater på listen. Alle er godt kvalifiserte for jobben. Vi innstiller forhåpentligvis tidlig neste uke, sier sportslig leder i Vålerenga, Eli Landsem, til NRK.

  Kick Off med Toppserien
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal