NRK Meny

Finsk ishockey

 • Bonsaksen ble finsk mester

  Alexander Bonsaksens Tappara er finsk mester i ishockey etter å ha slått Helsinki 2-1 i den sjette finalen. – Dette er helt rått, sier den tidligere Vålerenga-spilleren til Nettavisen.

  Bonsaksen
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
 • Bonsaksens lag til finsk finale

  Alexander Bonsaksen og hans Tappara er klar for den finske ishockeyfinalen etter å ha slått Kärpät 2-0 på bortebane i sjuende og siste semifinalekamp tirsdag. Det melder NTB.

  Bonsaksen
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
 • Finland ble juniormester

  Finland vant finalen i junior-VM i ishockey på hjemmebane med 4-3 over Russland etter sudden death. Seiersmålet kom 1.33 ut i forlengingen, etter at Russland hadde utliknet til 3-3 seks sekunder før ordinær tid var ute.

  USA tok bronse etter 8-3 over Sverige.

 • Hattrick på 44 sekunder

  I løpet av bare 44 sekunder i kampen mellom Pelican og JYP scoret Juha Leimu tre ganger. Hattricket er det raskeste i ligaen noensinne, den gamle rekorden var på 50 sekunder og ble satt i 1961.

  Men det hjalp ikke stort. Pelican tapte 5-6 etter forlengelse.

Siste nytt

 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Børufsen ordnet kjærkommen seier

  Start gikk aggressivt ut og fikk raskt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens tidlige scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp uten Mark Dempsey, som fikk sparken som Start-trener tidligere i uken.

 • Tromsø snudde VIF-trenden

  Tromsø har slitt mot Vålerenga siden 2012, men søndag klaffet det endelig for «gutan». Simo Valakaris mannskap banket VIF med 3-0 på Alfheim. Antonsen, Wangberg og Berntsen skåret målele for Tromsø.

Sendeplan

Kl. Program Kanal