Finsk ishockey

 • Bonsaksen ble finsk mester

  Alexander Bonsaksens Tappara er finsk mester i ishockey etter å ha slått Helsinki 2-1 i den sjette finalen. – Dette er helt rått, sier den tidligere Vålerenga-spilleren til Nettavisen.

  Bonsaksen
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
 • Bonsaksens lag til finsk finale

  Alexander Bonsaksen og hans Tappara er klar for den finske ishockeyfinalen etter å ha slått Kärpät 2-0 på bortebane i sjuende og siste semifinalekamp tirsdag. Det melder NTB.

  Bonsaksen
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
 • Finland ble juniormester

  Finland vant finalen i junior-VM i ishockey på hjemmebane med 4-3 over Russland etter sudden death. Seiersmålet kom 1.33 ut i forlengingen, etter at Russland hadde utliknet til 3-3 seks sekunder før ordinær tid var ute.

  USA tok bronse etter 8-3 over Sverige.

 • Hattrick på 44 sekunder

  I løpet av bare 44 sekunder i kampen mellom Pelican og JYP scoret Juha Leimu tre ganger. Hattricket er det raskeste i ligaen noensinne, den gamle rekorden var på 50 sekunder og ble satt i 1961.

  Men det hjalp ikke stort. Pelican tapte 5-6 etter forlengelse.

Siste nytt

 • Norge jakter kvartfinale

  Norge tapte onsdag for første gang i curling-VM for blandet lag, men kan fortsatt gå rett til kvartfinale som gruppevinner. Natt til torsdag ble det nederlag med 6-8 mot New Zealand. Etter seks kamper er Norge likt med Canada på toppen av gruppen.

  Ingvild Skaga
  Foto: Valentin Flauraud / AP
 • Rangers tapte på overtid

  Mats Zuccarello og New York Rangers tapte bortekampen mot Washington Capitals på overtid. Stillingen ble 3-4. Zuccarello fikk drøye 20 minutter på isen. Tapet mot Capitals er det femte av sju kamper spilt så langt i sesongåpningen.

  Predators Rangers Hockey
  Foto: Frank Franklin II / AP
 • Slovenia-sjef fikk sparken

  Slovenias landslagssjef Tomaz Kavcic har fått sparken. Laget, som tapte for Norge i nasjonsligaen lørdag, har bare tatt ett poeng i gruppa – til tross for at de var i øverste seedingsnivå i gruppe C-divisjonen. Norge møter Slovenia borte i november.

  SOCCER-UEFA-NATIONS-SVN-CYP/
  Foto: BORUT ZIVULOVIC / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag