Finalen glapp for Ruud

Casper Ruud har imponert i den pågående ATP 1000-turneringen i Monte Carlo, men i semifinalen ble det stopp for det norske tennishåpet.

Russiske Andrey Rublev ble for sterk og hadde god kontroll i det første settet. I det andre var Ruud bedre med, men Rublev stoppet nordmannens serve på stillingen 5-5, og servet så hjem kampen. Rublev vant 2-0 i sett (6-3 og 7-5).

Casper Ruud
Foto: Jean-Francois Badias / AP

Siste nytt

  • EM-finalen røk for Løyning

    Den norske svømmeren Ingeborg Vassbakk Løyning havnet på femteplass i det første semifinaleheatet på 50 meter rygg. Tiden ble 28.06, men det holdt ikke til finale og hun endte til slutt på 11 plass.

    SVØMMING, KORTBANE-EM 2017
    Foto: Jessica Gow / NTB
  • Federer røk ut i gruscomebacket

    I sin første kamp på to måneder tapte Roger Federer mot spanjolen Pablo Andujar i grusturneringen Genève Open. Sveitseren røk ut med sifrene 4-6, 6-4, 4-6.

    Kampen mot Andujar var Federers første på grus siden semifinalen i Roland-Garros i 2019.

    Switzerland Tennis
    Foto: Salvatore Di Nolfi / AP
  • Tror på skiflyging for kvinner

    Etter tirsdagens møte i hoppkomiteen i Det internasjonale skiforbundet (FIS) har Bertil Pålsrud tro på skiflyging for kvinner i 2023, melder NTB. Sarah Hendrickson, vinneren av det første verdenscuprennet i hopp for kvinner i 2011, talte utøvernes sak på møtet.

    – Det blir ingen endring angående 2022, men vi holder datoene åpne for 2023. Det gir en stor mulighet, sier Pålsrud til NTB.

    Store hoppnasjoner som Østerrike, Slovenia, Polen og Tyskland var blant de ni landene som stemte mot forslaget da saken var oppe tidligere i år, men Pålsrud tror flere av landene kan bli overbevist etter verdenscuprennet i Willingen i 2022. Der får kvinnene sjansen i den største bakken i verdenscupsirkuset som ikke er definert som skiflygingsbakke.

    UKE4920 Hopp kvinner norgescup Lillehammer K90 CF

Sendeplan

Kl. Program Kanal