NRK Meny
Normal

Fikk sitt første røde kort på 9 år etter dette stjernetreffet

Cesc Fabregas ble belønnet med rødt kort da han for siste gang denne sesongen viste fram Premier Leagues farligste pasningsfot.

Fabregas viser fram sin fryktede pasningsfot

MIDT I PLANETEN: Cesc Fabregas traff Chris Brunt midt i hodet fra tjue meters hold.

Foto: Skjermdump med tillatelse fra TV 2 / TV 2

Laster innhold, vennligst vent..

Situasjonen alle kommer til å snakke om etter oppgjøret mellom Chelsea og West Bromwich oppsto like før halvtimen var spilt.

Diego Costa er tilbake fra skade. Han havnet i en intens krangel med Gareth McAuley og påførte nord-iren noen tydelige røde merker på halsen.

Det førte til en opphetet krangel mellom flere av spillerne, men han som tilslutt ble utvist befant seg i ytterkant av situasjonen. På kanten av den ene 16-meteren stod en tilsynelatende rolig Cesc Fabregas, og bestemte seg for å klemme til ballen.

Den skjøt fart inn mot klyngen av spillere, og traff West Bromwich-spilleren Chris Brunt i hodet.

Uprovosert spark

Da tente flere spillere på alle plugger. Dommer Mike Jones reagerte resolutt, stormet til, og viste Fabregas det røde kortet. Spanjolens første røde kort siden 2006, da han spilte for Arsenal.

Fabregas holdt så hendene opp og det så ut til at han ba om unnskyldning og lot til å si at han ikke gjorde det med vilje.

– Man kan ikke skyte ballen inn i mengden og tro at ikke noe kommer til å skje. Han mente sikkert ikke å treffe noen, men det gjorde han, sa Chris Brunt i et intervju sendt på TV 2 etter kampen.

Fabregas blir dermed utestengt fra den siste kampen i sesongen, og ender dermed med 18 målgivende, åtte mer enn de nærmeste forfølgerne i øyeblikket. At spanjolen har Premier Leagues farligste pasningsfot fikk han vist frem på mange måter denne sesongen.

Laster Twitter-innhold

Chelsea tapte stort

Chelsea lå allerede under 1-0 da Fabregas ble utvist. Saido Berahino skrudde nydelig inn en scoring, og Berahino doblet ledelsen på straffe tidlig i den andre omgangen.

«Offeret» for Fabregas' hodeskudd, Chris Brunt, viste fram sin egen fot og dunket inn 3-0. En flott avslutning på hjemmesesongen for West Bromwich, som avslutter Premier League borte mot Arsenal.

Chelsea avslutter sesongen hjemme mot Sunderland.

FOOTBALL/ West Bromwich Albion v Chelsea - Barclays Premier League

RØDT: Fabregas blir vist det røde kortet av dommer Mike Jones.

Foto: Carl Recine / Reuters

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien fotball: Sarpsborg 08 - Odd