Fikk ordnet opp i våpenproblemet

Marte Olsbu Røiseland fikk til sin store fortvilelse store problemer med geværet bare to dager før VM. Våpenet ble kjørt tur/retur Tyskland, og børsemakeren endret sluttstykket på Røiselands våpen. Det var en ny del som ga skiskytteren utfordringer, og nå er det gamle sluttstykket på plass igjen. – Jeg er heldig som har en trener som gidder å kjøre tre timer en vei for å fikse våpenet mitt. Jeg har store forhåpninger til at det funker i dag, sier hun til NRK.

Marte Olsbu Røiseland
Foto: Hans Henrik Bårtvedt / NRK

Siste nytt

 • Ruud vann trass fingertrøbbel

  Casper Ruud måtte tape og smørje to fingrar midt i andre sett, men slo likevel Alejandro Tabilo 6-4, 7-5 i ATP-turneringa i Santiago i natt.

  I kvartfinalen fredag skal Ruud møte ein ny argentinar, Renzo Olivo.

  Ruud er rangert som nummer to i turneringa.

  Argentina Open Tennis
  Foto: Gustavo Garello / AP
 • Lyon overrasket med seier

  Lucas Tousarts nydelige scoring var nok da Lyon slo Juventus 1-0 i mesterligaens åttedelsfinale. Scoringen gir Lyon et godt utgangspunkt foran bortekampen i Torino 17. mars. Juventus og Cristiano Ronaldo slet stort med å komme seg til de store målsjansene i Frankrike.

  Tousart
  Foto: PHILIPPE DESMAZES
 • Ramos så rødt da City snudde kampen

  Isco sendte Real Madrid i føringen mot Manchester City i mesterligaens åttedelsfinale, men to raske scoringer fra Gabriel Jesus og Kevin de Bruyne (straffe) gjorde at gjestene tar med seg et glimrende utgangspunkt før returkampen. Fem minutter før slutt gikk det fra vondt til verre for Real Madrid da kaptein Sergio Ramos ble utvist etter å ha taklet Jesus som bakerste mann.

  Ramos
  Foto: SERGIO PEREZ / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal