Fikk han egentlig Messis-drakt?

NICOSIA (NRK.no): John Arne Riise viste stolt fram drakta han fikk av Lionel Messi til NRK.no i går. Men spilte Messi noen gang i den?

Riise viser fram Messis drakt

John Arne Riise viser fram drakta han fikk av Lionel Messi etter gårsdagens kamp.

Laster innhold, vennligst vent..

John Arne Riise fikk ikke spilletid for Apoel i gårsdagens 0-4-tap mot Barcelona, men fortalte til NRK etter kampen at han allikevel fikk med seg noe positivt fra gårsdagens kamp. Drakten til superstjernen Lionel Messi.

Messi bytter drakt med Apoels keeper

Her er TV-bildene av Messi byttet drakt med Urko Pardo. Skjermdump med tillatelse fra Viasat.

Foto: Viasat Sport

Men både i NRK Sportens innlegg på Instagram og i andre sosiale medier dukket det opp kommentarer om at det ikke kunne være Messis drakt Riise hadde fått.

Flere observante lesere påpekte nemlig at TV-bildene viste at Apoel-keeperen Urko Pardo byttet drakt med Lionel Messi etter kampslutt. Pardo har en fortid i Barcelona, og kjente den argentiske superstjernen derfra.

Dessuten. Drakta Riise viste frem var langermet, og Messi spilte i kortermet både i første og andre omgang.

– Bryr meg ikke

NRK møttte Riise dagen etter kampen, og han var lykkelig uvitende om spekulasjonene.

– Jeg har ikke fått med meg noen ting jeg, og sånt bryr ikke meg heller. Jeg fikk hilst på han og fikk drakt av han, og alt det der, så det bryr ikke meg, sier Riise fra sitt hjem på Kypros.

– Det er en drakt fra oppgjøret, men ikke nødvendigvis den han spilte med? spør NRKs journalist.

– Jeg har ikke peiling. Jeg så ikke på hva slags drakt han hadde på seg. Om det var langermet eller kortermet bryr ikke meg, jeg så på beina hans, hvor fort det går, smiler Riise, og sier at han ikke føler han har noe å forsvare.

Skal opp på veggen

John Arne Riise forteller til NRK at han fikk drakta av Messi i spillertunellen etter kampen.

– Jeg har ikke noen grunn til å forklare noen ting. Jeg vet hva som skjedde, så hvis folk har lyst til å spekulere så får de bare spekulere. Det er sånt sosiale medier er til for, smiler 34.åringen.

– Den skal opp på veggen uansett, samme pokker.

Riise satt igjen med drakta da en rekordhungrig Lionel Messi scoret hattrick mot mot Apoel og ble tidenes målscorer i mesterligaen.

Se John Arne Riise etter kampen på Kypros i går.

Siste nytt

 • Tre nykommere på årets hopplandslag

  Hopplandslaget utvides fra 12 til 15 utøvere. Anders Håre (20), Thea Minyan Bjørseth (16) og Eirin Kvandal (18) er nye på laget. Kvinnelandslaget blir utvidet til seks utøvere, mens ni utøvere er tatt ut til herrelandslaget. Landslaget innleder med samling på Lillehammer denne uken.

  Hopp
  Foto: Gorm Kallestad
 • Lundby mottok Raw Air-prisen

  Maren Lundby vant som kjent Raw Air sammenlagt i mars, men turneringen ble avbrutt på grunn av koronautbruddet. Nå har hun imidlertid mottatt beviset på at hun gikk til topps i den prestisjefulle hoppturneringen. Lundby vant samtidig verdenscupen sammenlagt.

  Maren Lundby
  Foto: Frode Søreide / NRK
 • RBK henter landslagsspiller

  Kristine Minde forlater storklubben Wolfsburg til fordel for Rosenborg, melder klubben på sine nettsider. Minde, som har 107 landskamper for Norge, er spilleklar for RBK fra 1. august 2020 med kontrakt ut 2022.

  Minde
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal