Fikk foten overkjørt i går - kjører i dag

VM-lederen og Petter Solbergs stallkamerat Johan Kristoffersson kjører muligens med brukket fot i dag.

Johan Kristoffersson

1,3 TONN PÅ FOTEN: Svensken skrek av smerte i går, men i dag er han tilbake i førersetet, i begge uttrykkets betydninger.

Foto: Jørn Konradsen / Hell RX

– Så lenge man har gassen i bånn, går det bra, sier rallycrossfører og VM-leder Johan Kristoffersson. Svensken har haltet rundt hele lørdagen på Lånkebanen i Hell, for i går fikk han foten overkjørt.

Mekanikerne til Sebastien Loeb dyttet ved et uhell franskmannens bil over foten til Kristoffersson.

Han skrek så høyt av smerte at mekanikerne stoppet opp, slik at bilen, som veier 1,3 tonn, ble stående oppå foten. Han ble undersøkt av arrangementslegen i går, men han har selv valgt ikke å ta røntgen av foten.

Har iset ned hele natta

NRK møter en sindig Kristoffersson rett før første kvalifiseringsrunde tar til. Han er beskrevet av Solberg som en tøffing, og svensken er klar på at han skal gjennomføre.

– Når jeg sitter i bilen er det ganske ok, for det gjør ikke så vondt når jeg bøyer foten nedover. Å bøye foten oppover er ikke så deilig, sier han.

Kristoffersson er VM-leder og stallkamerat med Petter Solberg, og har to fulle dager rallycross foran seg. Med en fot han bare såvidt fikk inn i kjøreskoene i morges. I går viste TV-bildene en stor kul, men den har svensken iset ned og smurt inn «med allverdens salver».

Krevende vær

Det blir en krevende dag for svensken. Værforholdene i Hell er ikke enkle i dag, for det har regnet tungt, og det krever sitt av førerne.

– Ikke det mest fordelaktige når man skal kjøre i regnet og man trenger å ha følelse i foten, men jeg synes det fungerer bra likevel.

Johan Kristofferseon var maks uheldig og fikk foten under en bil under VM i rallycross på Hell.

Siste nytt

 • Australia til etterlengtet finale

  Australias tenniskvinner skal spille finale i Fed Cup-finale for første gang siden 1993. Søndag ble Hviterussland slått 3-2 i Brisbane.

  Den dramatiske semifinalen ble avgjort med en tresetts doublekamp etter at det sto 2-2 etter singlekampene.

  (NTB)

  Miami Open Tennis
  Foto: Lynne Sladky / AP
 • Ødegaard med tre målgivende

  Vitesse vant 4-1 over Zwolle i den nederlandske æresdivisjonen lørdag og kampen ble avgjort med tre hjørnespark – alle tre signert Martin Ødegaard. Alle hjørnesparkene havnet hos Bryan Linssen som satte inn tre mål. Dauda Mohammed scoret det fjerde.

  Martin Ødegaard
  Foto: Robin Van Lonkhuijsen / AFP
 • Carlsen med sliteseier mot 14-åring

  Magnus Carlsen fikk det tøft i åpningen av storturneringen i Karlsruhe lørdag. Han møtte 14 år gamle Vincent Keymer fra Tyskland, og det tok nesten syv timer og 81 trekk før Carlsen klarte å slå unggutten.

  Magnus Carlsen
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal