NRK Meny
Normal

Fikk foten overkjørt i går - kjører i dag

VM-lederen og Petter Solbergs stallkamerat Johan Kristoffersson kjører muligens med brukket fot i dag.

Johan Kristoffersson

1,3 TONN PÅ FOTEN: Svensken skrek av smerte i går, men i dag er han tilbake i førersetet, i begge uttrykkets betydninger.

Foto: Jørn Konradsen / Hell RX

– Så lenge man har gassen i bånn, går det bra, sier rallycrossfører og VM-leder Johan Kristoffersson. Svensken har haltet rundt hele lørdagen på Lånkebanen i Hell, for i går fikk han foten overkjørt.

Mekanikerne til Sebastien Loeb dyttet ved et uhell franskmannens bil over foten til Kristoffersson.

Han skrek så høyt av smerte at mekanikerne stoppet opp, slik at bilen, som veier 1,3 tonn, ble stående oppå foten. Han ble undersøkt av arrangementslegen i går, men han har selv valgt ikke å ta røntgen av foten.

Har iset ned hele natta

NRK møter en sindig Kristoffersson rett før første kvalifiseringsrunde tar til. Han er beskrevet av Solberg som en tøffing, og svensken er klar på at han skal gjennomføre.

– Når jeg sitter i bilen er det ganske ok, for det gjør ikke så vondt når jeg bøyer foten nedover. Å bøye foten oppover er ikke så deilig, sier han.

Kristoffersson er VM-leder og stallkamerat med Petter Solberg, og har to fulle dager rallycross foran seg. Med en fot han bare såvidt fikk inn i kjøreskoene i morges. I går viste TV-bildene en stor kul, men den har svensken iset ned og smurt inn «med allverdens salver».

Krevende vær

Det blir en krevende dag for svensken. Værforholdene i Hell er ikke enkle i dag, for det har regnet tungt, og det krever sitt av førerne.

– Ikke det mest fordelaktige når man skal kjøre i regnet og man trenger å ha følelse i foten, men jeg synes det fungerer bra likevel.

Johan Kristofferseon var maks uheldig og fikk foten under en bil under VM i rallycross på Hell.

Siste nytt

 • Hovland mot bragd

  Viktor Hovland fortsetter å imponere og leder med fire hull halvveis i finalen mot Devin Bling i USAs amatørmesterskap i golf søndag.

  Han dominerte mot Bling på de første 18 av de 36 hullene i finalen. Det norske stortalentet festet grepet ved å vinne fire hull på rad fra 8. til 11. hull.

  Turneringen ferdigspilles natt til mandag norsk tid.

  Viktor Hovland
  Foto: Eric Risberg / AP
 • Tung start for Inter

  Inter fikk en marerittstart på Serie A-sesongen med 0-1-tap mot Sassuolo søndag. Domenico Berardi ble matchvinner fra straffemerket.

  Roma fikk på sin side en god start på sesongen med 1-0-seier over Torino. Edin Dzeko åpnet målkontoen rett før slutt.

  inter
  Foto: Vincenzo Pinto / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Bodø/Glimt - Odd