Hopp til innhold

– Uansett kaptein i mitt eget hode

Da Rosenborg gikk ut på gressmatta på La Manga i går, var det ikke Micke Dorsin som hadde på seg kapteinsbindet.

Reginiussen

Med det gule kapteinsbindet på venstre arm, var Tore Reginiussen en av RBKs klart beste spillere på La Manga mandag kveld.

Foto: Gunnar Grindstein/NRK

Brede Moe

Brede Moe får skryt for sin innsats på La Manga av trener Per Joar Hansen.

Foto: Ranheim Fotball
Hansen

Per Joar Hansen tror Rosenborg vil bli et solid fotballag i årets sesong.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Tore Reginiussen fikk æren av å lede RBK-skuta, i det som ble et knepent ettmålstap mot det ukrainske mesterligalaget Shaktar Donetsk i går kveld.

– Det var veldig artig, og det er en stor ære å få være kaptein, men vi får se hvordan det blir når det endelige valget skal tas. For min egen del så er jeg kaptein i mitt eget hode uansett, så jeg sjefer litt likevel.

– Det er mange gode kandidater til jobben, så jeg regner med Perry vil prøve ut en del folk før han tar den endelige avgjørelsen, sier Reginiussen til NRK.

Vil teste flere

Med det gule kapteinsbindet på venstre arm, var Tore Reginiussen en av RBKs klart beste spillere på La Manga mandag kveld.

Men selv om midtstopperen gjorde en imponerende jobb, så har ikke trener Per Joar Hansen tatt det endelige kapteinsvalget ennå.

– Jeg har sagt til spillergruppa at Micke Dorsin har gjort en kjempejobb i rollen tidligere, og at det er et stort ansvar. Jeg vil teste flere i denne rollen for å spre ansvaret til flere. Det er også slik at jeg synes det å spille sentralt på banen gir bedre oversikt enn å spille som kant eller back, sier Hansen.

– Blir et solid lag i år

Ved siden av Reginiussen fikk nysigneringa Brede Moe sin første sjanse fra start. Og midtstopperen fra Flatanger fikk mye ros etter kampen.

– Han har hatt en fin utvikling både i Steinkjer og i Ranheim, men han tok et kjempesteg i denne kampen. Det blir spennende å følge han videre, sier RBK-treneren.

Selv om det ble 1-0-tap mot Shaktar, er RBK-treneren fornøyd med det han så på banen.

– Vi kommer til å bli et solid fotballag i år, og jeg synes vi viser framgang for hver kamp vi spiller. Vi har tatt tak og justerer litt etterhvert, noe som fungerer, sier Perry.

Mikael Dorsin ordnet seier mot Sandnes Ulf

Micke Dorsin har vært RBKs kaptein i de seks siste sesongene.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Siste nytt

  • Medier: Red Bull-topp forlater laget etter Horner-anklagene

    Flere medier skriver at Adrian Newey, hjernen bak Red Bull-bilen, slutter i Formel 1-laget grunnet misnøye med håndtering av trakassering-anklagene mot Christian Horner.

    Horner ble tidligere i år anklaget av en kvinnelig kollega, men etter en ekstern etterforskning fikk briten fortsette som Red Bull-sjef.

    Nå skal det imidlertid virke som bråket koster laget sin tekniske sjef. Newey har vært i Red Bull siden 2005, men situasjonen med Horner skal ha gjort 65-åringen urorlig.

    Det skriver flere medier torsdag, blant andre BBC, Auto Motor und Sport og Autosport.

    Neweys kontrakt med Red Bull går ut ved utgangen av 2025, men han skal ha fortalt laget at han vil videre allerede nå.

    Den genierklærte briten har blant annet vært koblet til Ferrari.

    Bahrain Grand Prix
    Foto: Hamad I Mohammed / Reuters
  • Skaslien og Nedregotten til semifinale i curling-VM

    Det norske ekteparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten knuste Spania 9-3 og vant med det gruppen i VM i parcurling.

    Det betyr at de går direkte videre til semifinalen. Sveits, som lå likt med Norge før sist gruppespillskamp, tapte 7-8 for Japan.

    Den norske duoen endte som eneste par med sju seire på ni kamper.

    Estland ble nummer tre i gruppen og skal sammen med Sveits ut i utslagsrunde mot toer- og treerlagene fra gruppe B, som fortsatt har én kamp igjen å spille.

    Skaslien og Nedregotten spiller sitt første mesterskap sammen siden de tok sølv i Beijing-OL i 2022. (NTB)

    Curling - Mixed Doubles Round Robin Session 13 - Switzerland v Norway
    Foto: ELOISA LOPEZ / Reuters
  • Ruud møter serber i Madrid

    Tennisstjernen Casper Ruud skal bryne seg på Miomir Kecmanovic i den 2. runden i storturneringen i Madrid. Serberen har vunnet flest kamper mellom de to.

    Torsdag ettermiddag vant Kecmanovic 1. runde mot kinesiske Zhang Zhizhen. Kampen var over på en drøy time og endte med sifrene 6-3, 6-2.

    Ruud har walkover til 2. runde i turneringen, der han møter Kecmanovic fredag.

    Kecmanovic vant de to første kampene mot Ruud på ATP-nivå. Det var riktig nok tilbake i 2019. Mye har skjedd for Ruud siden den gang, og i fjor ble Kecmanovic slått i finalen i Estoril.

    Italieneren Jannik Sinner venter for Ruud i en eventuell kvartfinale i den spanske hovedstaden. (NTB)

    Miomir Kecmanovic
    Foto: Denis Balibouse / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal