NRK Meny
Normal

– Uansett kaptein i mitt eget hode

Da Rosenborg gikk ut på gressmatta på La Manga i går, var det ikke Micke Dorsin som hadde på seg kapteinsbindet.

Reginiussen

Med det gule kapteinsbindet på venstre arm, var Tore Reginiussen en av RBKs klart beste spillere på La Manga mandag kveld.

Foto: Gunnar Grindstein/NRK

Brede Moe

Brede Moe får skryt for sin innsats på La Manga av trener Per Joar Hansen.

Foto: Ranheim Fotball
Hansen

Per Joar Hansen tror Rosenborg vil bli et solid fotballag i årets sesong.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Tore Reginiussen fikk æren av å lede RBK-skuta, i det som ble et knepent ettmålstap mot det ukrainske mesterligalaget Shaktar Donetsk i går kveld.

– Det var veldig artig, og det er en stor ære å få være kaptein, men vi får se hvordan det blir når det endelige valget skal tas. For min egen del så er jeg kaptein i mitt eget hode uansett, så jeg sjefer litt likevel.

– Det er mange gode kandidater til jobben, så jeg regner med Perry vil prøve ut en del folk før han tar den endelige avgjørelsen, sier Reginiussen til NRK.

Vil teste flere

Med det gule kapteinsbindet på venstre arm, var Tore Reginiussen en av RBKs klart beste spillere på La Manga mandag kveld.

Men selv om midtstopperen gjorde en imponerende jobb, så har ikke trener Per Joar Hansen tatt det endelige kapteinsvalget ennå.

– Jeg har sagt til spillergruppa at Micke Dorsin har gjort en kjempejobb i rollen tidligere, og at det er et stort ansvar. Jeg vil teste flere i denne rollen for å spre ansvaret til flere. Det er også slik at jeg synes det å spille sentralt på banen gir bedre oversikt enn å spille som kant eller back, sier Hansen.

– Blir et solid lag i år

Ved siden av Reginiussen fikk nysigneringa Brede Moe sin første sjanse fra start. Og midtstopperen fra Flatanger fikk mye ros etter kampen.

– Han har hatt en fin utvikling både i Steinkjer og i Ranheim, men han tok et kjempesteg i denne kampen. Det blir spennende å følge han videre, sier RBK-treneren.

Selv om det ble 1-0-tap mot Shaktar, er RBK-treneren fornøyd med det han så på banen.

– Vi kommer til å bli et solid fotballag i år, og jeg synes vi viser framgang for hver kamp vi spiller. Vi har tatt tak og justerer litt etterhvert, noe som fungerer, sier Perry.

Mikael Dorsin ordnet seier mot Sandnes Ulf

Micke Dorsin har vært RBKs kaptein i de seks siste sesongene.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Siste nytt

 • Glimt enkelt videre

  Bodø/Glimt ble aldri truet av Melbo i torsdagens cupkamp. Trond Olsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 23 minutter. Jens Petter Hauges to mål og Philip Zinckernagel sikret 4-1-seier.

  Eliteserien fotball: Brann - Bodø / Glimt.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Duell mellom Klæbo og Northug

  Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug fronter en sterkt startfelt under bysprinten i Mosjøen neste lørdag. Også langrennsløpere som Eirik Brandsdal, Niklas Dyrhaug, Andrew Musgrave, Emil Iversen, Håvard Solås Taugbøl og Katrine Harsem er påmeldt.

  NM ski del 2 Alta
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Allsvenskan-spiller dopingtatt

  En Sirius-spiller har avlagt positiv dopingprøve i serieåpningen i Allsvenskan mot Hammarby, skriver Aftonbladet. Klubben fikk beskjed om den positive prøven onsdag formiddag, og torsdag ble spilleren utestengt med umiddelbar virkning.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag