NRK Meny

FIFA tviler på matchfiksing

FIFA har uttrykt sterk tvil til den tyske avisa Der Spiegels påstander om at kampen mellom Kroatia og Kamerun skulle være fikset.

FIFA har nå bedt avisa komme med detaljer rundt alle deres samtaler med den tidligere dømte matchfikseren Wilson Raj Perumal.

– Artikkelen har satt spørsmålstegn rundt integriteten i VM-kampene, og det er en alvorlig anklage, sa FIFAs Ralf Mutsche via talskvinnen Delia Fischer.

Pressekonferanse med Delia Fischer som er FIFAs talskvinne.

Siste nytt

 • Besiktas sikret gruppeseieren

  Felipe ga Porto ledelsen borte mot Besiktas i mesterligaen, men Talisca berget 1-1 og dermed gruppeseier i gruppe G for det tyrkiske storlaget én kamp før slutt. Spartak Moskva så ut til å vinne mot Maribor, men bunnlaget i gruppe E klarte 1-1.

  Besiktas
  Foto: Ozan Kose / AFP
 • Tari leder junior-VM i sjakk

  Den norske sjakkspilleren Aryan Tari leder junior-VM i sjakk etter at 8 av 11 runder er unnagjort. Tirsdag slo han russeren Grigorij Oparin med svarte brikker. 18-åringen fra Lier står med seks seire og to remis så langt.

  Aryan Tari
  Foto: Tarjei J. Svensen / Sjakkbloggen.no
 • Zlatan på benken fra start

  Zlatan Ibrahimovic starter ikke onsdagens mesterligakamp mot Basel, men får en plass på benken. Det bekreftet manager José Mourinho på en pressekonferanse tirsdag.

  – Han er ikke klar for å starte ennå, sier han.

  Zlatan Ibrahimovic
  Foto: ANDREW YATES / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Vi er landslaget - fra gutter til menn