Ferguson skrev avskjedsbrev

Alex Ferguson måtte hasteopereres for hjerneblødning i mai for tre år siden. Nå forteller han blant annet om hvor redd han var i tiden på sykehuset etter operasjonen.

Den mangeårige Manchester United-sjefen fryktet at han skulle miste både hukommelsen og evnen til å snakke.

– Det var en stor bekymring jeg hadde. Det skjedde etter operasjonen, da jeg mistet stemmen. Det var den mest skremmende delen, sier skotten til The Guardian og fortsetter:

– Jeg visste at jeg var i live, men jeg begynte å tenke for meg selv: «Jeg lurer på om de forteller meg sannheten». Operasjonen var vellykket, men du er i den ensomheten. Det kan være skremmende. Da jeg mistet stemmen, tenkte jeg at «de fortalte meg ikke at dette kunne skje».

Ifølge sønnen Jason Ferguson, som har laget en dokumentarfilm om faren, skrev den da 76 år gamle Ferguson brev til sin kone, til sønnene og alle sine barnebarn.

– Det var i bunn og grunn avskjedsbrev, forteller sønnen til avisen.

Alex Ferguson
Foto: ANDREW YATES / AFP

Siste nytt

 • Nygaard vant langløpet på Toten

  Etter 50 kilometer på rulleski var det Andreas Nygaard som gikk først i mål. 30-åringen satte inn en skikkelig sluttspurt på oppløpet, og henviste dermed Martin Løwstrøm Lyenget til andreplass.

  – Det var veldig overraskende egentlig. Jeg har et fly som går litt før fem, så jeg så jeg hadde litt dårlig tid. Så jeg måtte bare være med og kjøre på. sa en Nygaard i godt humør like etter målgang.

  – Det er alltid artig å avgjøre det på oppløpet.

  Bak Nygaard og Nyenget kom Johan Hoel på tredjeplass. Sjur Røthe endte på 14. plass.

  Åpningsrenn Beitostølen 15 km menn
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Ingebrigtsens overmann ute av OL

  Nå er der klart at verdens beste 1500-meterløper, Timothy Cheruiyot, ikke blir å se i Tokyo-OL. Jakob Ingebrigtsen har møtt Cheruiyot elleve ganger og blitt slått samtlige elleve.

  Det kenyanske friidrettsforbundet publiserte lørdag listen over utøvere som skal til Tokyo, og der var ikke verdensmesteren å finne.

  Cheruiyot ble nummer fire i det kenyanske uttaket lørdag, og ingen nasjoner har med flere enn tre utøvere. Dermed er det de tre beste fra dagens konkurranse som reiser til OL.

  Friidrett
  Foto: Christine Olsson/tt / NTB
 • Nouri ferdig i Vålerenga

  Amin Nouri har terminert kontrakten med Vålerenga, opplyser spilleren selv til Nettavisen. Nouri forteller til avisen at han i samtaler med klubben kom frem til at det var beste løsning for begge parter, da han ønsker mer spilletid. Kontrakten løp fram til 31. desember 2021 og Nouri har ikke fått noen minutter for Vålerenga i Eliteserien i år.

  Eliteserien fotball 2019: Odd - Vålerenga (1-1).
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal