Hopp til innhold

Fenninger rett foran Maze

Anna Fenninger kjører inn til ny ledertid, kun 0.03 sekunder foran Tina Maze. Det ligger an til at østerrikeren vinner VM-gull.

Anna Fenninger vinner VM-gull i Super-G.

Siste nytt

 • TV 2: NFF og LSK mot samarbeid om utbedret treningsanlegg

  Norges Fotballforbund (NFF) og Lillestrøm Sportsklubb (LSK) går sammen om å forbedre treningshverdagen til landslagsstjernene, melder TV 2.

  – Dialogen er svært god, og vi forventer en relativt snarlig avklaring, sier direktør for kommunikasjon i NFF Gro Tvedt Anderssen til kanalen.

  Fotballforbundet har i lang tid ønsket seg et eget treningsanlegg til landslagene. Den drømmen er ikke knust, men enn så lenge ser det ut til å de må klare seg med et samarbeid med LSK.

  Ifølge TV 2 er NFF og eliteserieklubben i disse dager i dialog om å bli enige om et spleiselag som skal utbedre treningsfeltet ved Åråsen.

  Dersom Norden blir tildelt EM for kvinner i 2025, vil banen bli sentral i den forbindelse, opplyser NFF. De har ikke ønsket å kommentere kostnaden for et slikt anlegg.

  Lillestrøm har i dag to treningsbaner noen hundre meter unna Åråsen stadion. NFF opplyser at det i første omgang handler om å installere undervarme på en bane, legge nytt gress og få på plass garderobefasiliteter.

  Fotballforbundet vil få en eksklusiv rett til banene på internasjonale datoer. I utgangspunktet skal banene brukes av A-landslagene på herre- og kvinnesiden.

  (©NTB)

  Solbakken
  Foto: Hanna Johre / NTB
 • Sveitsisk alpinist pådro seg hjernerystelse etter stygt fall

  Den sveitsiske alpinister Mauro Caviezel fikk en kraftig hjernerystelse etter han gikk i isen under super-G-rennet i Lake Louise forrige helg.

  Det melder Det sveitsiske skiforbundet på sitt nettsted.

  – Undersøkelsene i Sveits har bekreftet kraftig hjernerystelse etter fallet i Canada. Heldigvis forble resten av kroppen stort sett uskadd foruten noen skrammer, blåmerker og en strekk. Landslagsutøveren skal gjennom ytterligere nevrologiske tester neste uke, skriver forbundet.

  34-åringen traff en port og falt fremover over skien i en ellers enkel del av løypa. Rennet ble stoppet i over 20 minutter.

  Etter over ti minutter med medisinsk behandling i bakken reiste Caviezel seg opp for egen maskin, før han ble hentet med helikopter og fraktet videre til sykehus. (NTB)

  Canada World Cup Skiing
  Foto: Jeff McIntosh / AP
 • Formel 1-løp i Kina er avlyst

  Formel 1-løpet i Kina neste år er allerede blitt avlyst grunnet pandemien.

  – Det kinesiske Grand Prix i 2023 vil ikke finne sted på grunn av de pågående problemene som er forårsaket av koronapandemien, skriver Formel 1 på Twitter.

  Koronasmitten er sterkt økende flere steder i Kina. I et land med 1,4 milliarder innbyggere der folk lever svært tett, kan økt smitte raskt føre til overfylte sykehus og en kraftig økning i antall koronarelaterte dødsfall, ikke minst fordi mange eldre har valgt å ikke la seg vaksinere.

  Det er et scenario som president Xi Jinping trolig vil unngå for alt i verden ettersom det vil ødelegge bildet av det han fastholder som en svært vellykket koronastrategi.

  Sist det ble arrangert Formel 1-løp i Kina, er helt tilbake i 2019, før pandemien. Da var der Mercedes' Lewis Hamilton som vant foran hans daværende lagkamerat Valtteri Bottas og Sebastian Vettel, som da kjørte for Ferrari. (NTB)

  F1 Grand Prix of USA
  Foto: Chris Graythen / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Er Ola Lunde og fotball den perfekte kombinasjonen? 00:51
Neste