Fem av fem for Westvold Hansen

Gyda Westvold Hansen vann også søndag Sommer Grand Prix i kombinert. 19-åringen har i sesongoppkøyringa vore best i alle renn.

Alt laurdag var ho sikra Sommer GP-tittelen samanlagt, men det dempa ikkje lysta på å ta femte siger av fem mogelege. Den kom i dag i austerrikske Villach.

Westvold Hansen var best i både hoppbakken og på rulleski. Ho hoppa 96,5 meter og starta 5-kilometeren to sekund føre Annika Sieff fra Italia. I mål hadde avstanden blitt til 22,4 sekund.

19-åringen blei i februar den første kvinnelege verdsmeisteren i kombinert.

På herresida blei Jens Lurås Oftebro best av dei norske søndag. Der gjekk han inn til fjerdeplassen.

Gyda Westvold Hansen
Foto: Odd Andersen / AFP

Sportsnyheter

Pique

Barcelona blir latterleggjort etter meisterliga-exit: – Trist å sjå

Det spanske laget skal ikkje spele sluttspel i Meisterligaen for første gong på 17 år. Det blei rått parti mot Bayern München, som har vore fullstendig overlegne i gruppespelet.

Siste nytt

 • Chelsea stanget mot Juventus

  Guro Reiten og resten av Chelsea stanget og stanget mot Juventus onsdag kveld. Vertene fra London hadde en haug med sjanser, men de maktet ikke å overliste Juventus-keeper Pauline Peyraud Magnin. Dermed endte kampen 0-0, og spenningen i gruppa lever.

  Mesterliga, Chelsea, Guro Reiten
  Foto: PETER CZIBORRA / Reuters
 • United rotet vekk seieren

  En perle signert Mason Greenwood gjorde at et svært reservepreget Manchester United tok ledelsen tidlig i mesterligakampen mot Young Boys onsdag kveld.

  Gjestene svarte imidlertid rett før hvilen, da Fabian Rieder limte ballen i vinkelen. Kampen endte 1-1. Det betyr exit for Young Boys, som måtte vinne for å ha mulighet til å avansere, men hjemmelaget fra Manchester var allerede klare for utslagsrundene.

  Hvem som slår følge med dem, blir avklart først torsdag, da snøkaos i Italia satte en foreløpig stopper for gruppens skjebnekamp.

 • Tottenham-kamp utsatt etter utbrudd

  Torsdagens serieligakamp mellom Tottenham og Rennes er utsatt på grunn av et koronautbrudd i London-laget. Det bekrefter klubben selv.

  – Vi har dialog med UEFA, og vi kommer med flere oppdateringer etter hvert, lyder meldingen.

  Tottenham Stadium
  Foto: TONY OBRIEN / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal